Амери се не одричу своје историје: Кондолиза Рајс брани председнике који су били робовласници!

Поделите:

У понедељак на Фокс њуз каналу у емисији „Фокс и пријатељи“ на питање водитеља да ли би требало уклонити споменике оним председницима који су били робовласници, Кондолиза Рајс бивши државни секретар у администрацији Џорџа Буша је рекла да би то било санирање историје.

Кондолиза је рекла да су они били људи свог времена и да не  треба санирати историју. Кондолиза је нагласила да је дуг пут био до слободе и повремено насилан али да је то све део америчке историје која је довела Америку до онога где је сад.

Рајсова је рекла да би она волела да су сви били као Џеферсон или Хамилтон али ето на жалост нису.

– Погледајте где смо сад. Мој отац је 1952. имао проблема при пријављивању за гласање у Алабами а 2005. ја сам ушла у собу Бенџамина Френклина и положила заклетву на наш устав. У исто време врховним судом је управљала Јеврејка. То је прича о Америци. – рекла је Кондолиза Рајс за ТВ Фокс.

Поделите:

2 COMMENTS

  1. Hm,hmm…bili vlasnici robova hm,hmm…znaci,Karadjordje je kriv sto srbija zaostaje,po uspesno okoncanom ustanku,zakonom je ukinuo robovlasnicki poredak,I jedino ga Srpski,Ali ne SrBski,Komunisti uporno podrzavaju “ kao pijan plota „

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here