ЧИСТ ФАШИЗАМ! ПАЈТИЋ СЕБЕ ДОЖИВЉАВА КАО ЕЛИТУ, А СВЕ ДРУГЕ КАО НИЖУ РАСУ: Аналитичари згрожени скандолозним испадом бившег шефа ДС!

Поделите:

У интервјуу за „Дојче веле“ Бојан Пајтић најстрашније извређао српски народ… Радун: Он себе доживљава као елиту, а све остале као нижу расу

Бојан Пајтић, пропали лидер Демократске странке и бивши председник Владе Војводине, по свему судећи је начисто одлепио!

Пајтић је, наиме, у интервјуу за немачки „Дојче веле“ најстрашније извређао све грађане Србије које је прогласио глупим и тупим!?

Срам те било
Доскорашњи шеф демократа поручио је опозицији у Србији да не рачуна на ‘глупе Србе’, већ да радикално удари и изазове хаос у држави!

А Маћићка би да буде градоначелница Београда!
Шминкерка Јелена Маћић, која је позната по твитовима у којима је позивала на убиство Александра Вучића и вешање својих политичких неистомишљеника, објавила је на Твитеру да ће се кандидовати за градоначелника Београда (!?).
„Ок! Спичило ме просветљење! Кандидоваћу се за градоначелника Београда. Ја Бели нисам. Није перформанс у питању. Хоћу да их закуцам! Скупштина града Београда била би састављена само од председника општина изгласаних директним избором! Сви остали узалудници? Паљба! Све равне кровове Београда претворила бих у баште. Па да се има поврће… јер може! Двадесет центиметара земље фолија испод! Берлин урадио!“, написала је у серији твитова видно инспирисана Маћићка.
Њу је одмах на Твитеру подржао Јанко Веселиновић, блиски сарадник Душана Петровића!

„Ми више немамо ни председника владе ни председника државе, ми имамо Вучића. Зато говорим опозицији да је време за радикално другачији приступ, за делегитимизацију квазиинституција и квазидемократије у Србији јер овакав режим може јако дуго трајати… Наивно је веровати да ће осиромашеном и затупљеном народу пући филм и да ће се сам дићи против режима“, рекао је дословце Пајтић у интервјуу за „Дојче веле“.
Пајтић је очигледно „заборавио“ да је Србија осиромашила баш у време досистичке пљачке земље, дакле у време када је он био део власти.
Заборавио је и да је, на пример, док је он био председник Надзорног одбора државне Развојне банке Војводине, рекеташу Александру Родићу дат кредит од чак три милиона евра, које он никада није вратио!

И док сам Пајтић није хтео да говори за Информер, потпредседник СНС Милош Вучевић каже да Пајтић мрзи сопствени народ јер „више не наседа на маркетиншке трикове бившег досовског режима“.

– Затупљен си ти, Пајтићу, од силне власти и моћи коју си имао, па не можеш да се помириш с чињеницом да ти је прошло време. Срам те било! – поручио је Вучевић Пајтићу. На пљачкашке походе Пајтића и његових сарадника подсећа и политички аналитичар Драгомир Анђелковић.

– Па ми смо сви осиромашени управо захваљујући владавини ДС и свему ономе што су радили после 5. октобра. После НАТО агресије, добили смо једну велику НАТО пљачку државе чије последице и дан-данас осећамо… – каже Анђелковић и додаје да је срамно што Пајтић за сопствени народ може и да помисли, а камоли изговори да је „затупљен“.
Прижељкује хаос
С њим се слаже и његов колега Бранко Радун, који оцењује да бивши лидер ДС очигледно прижељкује хаос у Србији.

Мрзи сопствени народ
Затупљен си ти, Пајтићу, од силне власти и моћи коју си имао, па не можеш да се помириш с чињеницом да ти је прошло време. Срам те било!
Милош Вучевић, потпредседник СНС

– Он жарко жели радикализације стања у земљи. Изашао је из парламента, нема више запажену функцију и зато сада позива опозицију на драстичне методе. То је бесмислено јер протести морају да имају јако оправдање да би им народ веровао, а не само оно: „Ајмо на улицу, не свиђају нам се резултати избора“ – каже Радун.
Њему посебно смета што Пајтић, Саша Јанковић и остали ‘лидери опозиције’ потцењивачки гледају на сопствени народ.
– Они за себе сматрају да су елита, имају такав надмени став, а остатак Србије посматрају с висине, као на нижу расу, мање вредну… То је скандалозно! – закључује наш саговорник.

Информер

Поделите:

1 COMMENT

  1. Па за издајнике се и бирају инфериорни типови, којима се у главу улије да је уствари народ глуп и назадан, а да ће се њихова супериорност показати кроз издају.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here