Црна Гора је на ивици ГРАЂАНСКОГ РАТА, постојао је план да се СРБИ ПРОТЕРАЈУ као у „ОЛУЈИ“

Поделите:

Лидер опозиционог Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић изјавио је данас да се Црна Гора налази „на ивици градђанског рата“, као и да је постојао план да актуелна црногорска власт протера све Србе из Црне Горе.
– Постојао је план сличан „Олуји“ да ми Срби будемо потрпани у камионе и тракторе и протерани из Црне Горе – рекао је Мандић на ванредној конференцији за новинаре у Подгорици.
Он није желео да именује предлагаче и детаље тог плана, наводећи да су ти подаци и информације поуздани и тачни.

Мандић каже да све посланике владајуће коалиције, који су гласали за скидање имунитета њему и његовим колегама из Демократског фронта Милану Кнежевићу и Небојши Медојевићу, доживљава као личне непријатеље.

– Позивамо све наше функционере, присталице и чланове да имају истоветан однос према тим људима, као што га ми имамо – поручио је Мандић и додао да би закон требало да буде исти за све у Црној Гори.

Један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић рекао је да главни специјални тужилац Црне Горе Миливоје Катнић хоће да га ухапси, јер прича о ратним злочинима које је Катнић починио на дубровачком ратишту. Он тврди да лидер Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић има троспратни пентхаус у Дубаију, да тамо оснива приватну банку и да планира да прави солитер са новцем који је „опљачкао у Црној Гори“.

Један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић рекао је да у тој политичкој групацији немају ништа против укидања имунитета, али да имају против незаконитог хапшења.

– Ако мисле да ће нас уплашити штанцовањем кривичних пријава, грдно су се преварили – поручио је Кнежевић.

Лидери Демократског фронта поновили су оцену да се Црна Гора налази на ивици грађанског рата, те да у том политичком савезу имају право на самоодбрану. Они су навели да нису прекинули бојкот рада Скупштине Црне Горе, иако су јуче били на седници Административног одбора.

Блиц

Поделите:

2 COMMENTS

  1. U postojanje takvog plana mogu sumnjati samo oni koji nemaju svoju glavu; on je dio dugotrajnog, a opsteg, plana koji se, korak po korak, sprovodi- na dva nacina: olujama koje ukljucuju fizicko unistenje i , ko stigne, bezaniju. Dve najvece o l u j e su ’41 i ’91; najveca, od strane drzave organizovana, bezanija jest tzv. Kolonizacija posle Drugog sv. rata- iselhavanje velikog broja onih koje nisu uspeli poklati; sledi decenijsko “ tiho“ preplivavanje Drine od nesrecnika iz Bosne- koluko stotina hiljada ih je od Drugog sv. Rata do devedesetih “ preplivalo“!?
    Tu vlada jedan specifican oblik sile-zla: zadnji prevjernici gori od onih pre njih- moraju se dokazati da Srbima nisu! ; u tom smislu- nedaj aBoze Srbima u Crnoj Gori!- polazeci od mentaliteta, strasnije ce proci od drugih srpskih nesrecnika, a, kao i svi Srbi, narod su koji nema drzave- uzdanje luda iluzija. Vremena su ovo brzih dogadjanja i ne prilici im ona: Bog visoko, Rusija daleko! Neprobudjeni-prema Rusiji u svim vidovima- do drzavnosti!, pise li im se ista dobro…

  2. Ma Mandic voli vlast ko i Milo, ali ne da mu se. Madic prica o demokratiji kao da je pao sa marsa, i kao da je ovaj svet svedski parlament a ne popriste zla…moraces menjati metode Mandicu. Milo je, za sada, zajebo i Ruse, da nece tebe…mada prpa mu je, plasi se za goli zivot…

    Rusi telefonom zajebavaju Mila :))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here