Драгаш: Хоџа прети Горанцима

Поделите:

Грађанска иницијатива Горанаца најоштрије је осудила претње грађанима општине Гора од стране председника привременог органа у општини Гора и посланика у Косовском парламенту, Адема Хоџе.
„Адем Хоџа, који доказано шурује са Хашимом Таћијем и Рамушом Хајрадинајем, прети Горанцима у Гори да ће изгубити радна места и пензије из Србије ако не гласају за његову политичку опцију. Горанци верују у своју државу Србију и у председника Александра Вучића, што су и показали на последњим изборима на којима је Вучић добио највећи број гласова на КиМ, преко 80 одсто“, наводи се у саопштењу иницијативе и додаје да очекују реакцију власти.

„Очекујемо брзу реакцију председника Вучића и државних органа Србије, како би се моментално зауставила самовоља човека који је опљачкао буџетски новац Србије намењен грађанима Горе, човека против кога су у току поступци за најтежа кривична дела, и човека који нема добре намере према Гори и Србији, Адема Хоџе“, истичу у саопштењу уз напомену да су Горанци уплашени претњама Адема Хоџе јер се позива на Владу Србије и председника Александра Вучића.

Ало

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here