Јовановић: Политичка организација Јеремића ће бојкотовати све странке које сарађују са Вучићем!

Beograd, 14.03.2017. -Televizija sa nacionalnom frekvencijom nam je najavila da ce Aleksandar Vucic sinoc "konacno dati odgovore na sva pitanja". Medjutim, tokom dva sata pompezno najavljene emisije, i dalje smo ostali bez ijednog odgovora, naveo je u pisanoj izjavi Nikola Jovanovic, portparol tima Vuka Jeremica. Uz saopstenje OMS. (BETAPHOTO/Pres sluzba Vuka Jeremica/MO)
Поделите:

Представник тима Вука Јеремића Никола Јовановић изјавио је данас да ће будућа политичка организација коју ће водити Јеремић сарађивати са покретима и странкама које су „права“ опозиција и који неће сарађивати са режимом Александра Вучића.

„Потребно је јединство праве опозиције на београдским изборима, оне опозиције која неће сарађивати са режимом под оваквим околностима и која ће победом отворити врата једној нормалној, бољој и просперитетнијој Србији“, рекао је Јовановић.

Он је казао да се режим мора „уздрмати“ на наредним изборима у Београду јер другачије „неће бити прилике за цивилизовани дијалог и демократско одлучивање по било којој теми у наредним годинама“.

Јовановић је додао да „услови за цивилизовани дијалог о уставним реформама не постоје у данашњем тоталитарном резиму који влада у Србији“.

„Уколико режим искрено жели дијалог са опозицијом, треба да врати нормалност у политички живот и позове пре свега на дијалог о фер и праведним изборним услова“, оценио је Јовановић.
Бета

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here