Маријан против Ане, Ружић „жуља“ Ђуку

Поделите:

Шта се дешавало на састанку посланика са лидером СНС

ТРОЈКА која је у понедељак на састанку посланика са листе СНС са председником Александром Вучићем у дискусији исказала своје противљење да мандатар буде Ана Брнабић су напредњаци проф. Љубиша Стојмировић, Маријан Ристичевић, као и Драган Јовановић, који је недавно изашао из Нове Србије – сазнају „Новости“.

За реч се јавио и Владимир Ђукановић, којег је од Брнабићеве више „жуљало“ веће учешће социјалиста у министарском кабинету и да лично има проблем да гласа за Бранка Ружића као новог члана владе.

 Marijan Rističević, Dragan Jovanović, Vladimir Đukanović, Ljubiša Stojmirović

Маријан Ристичевић, Драган Јовановић, Владимир Ђукановић, Љубиша Стојмировић

Још неколико посланика признало је да нису баш пресрећни Вучићевим избором, али да ће подржати мандатарку. И тројка која се отворено изјаснила против ње, поручила је да ће гласати за избор владе.

Јовановић је напоменуо да је из свештеничке породице, да је са мандатарком сарађивао док је радио у НАЛЕДУ и да о њеној стручности мисли све најбоље, али да не може да прихвати њену сексуалну оријентацију. Он је поручио Вучићу „да нерадо гута ову жабу, али да то чини зато што подржава председника и његову политику“. Сличне аргументе имао је и Стојмировић.

– Гласао сам да Брнабићева буде министар, па ћу гласати и да буде премијер. Али, поручујем јој да свој кревет држи подаље од посла, као што и ја држим свој – рекао нам је Ристичевић.

Новости

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here