Марко Пантелић: Јако ме нервира то што ме пореде са Аном Брнабић

Поделите:

Некадашњи фудбалер и репрезентативац Марко Пантелић каже да га ужасно нервира општа хистерија на друштвеним мрежама, где га сви пореде са министарком и будућом премијерком Аном Брнабић.
Пантелић за наш лист каже да су чиста глупост коментари да нова мандатарка и он личе, такође га, како каже, нервира када види да се људи који се на друштвенм мрежама представљају као он.
– Ја немам ни један једини профил на друштвеним мрежама, уопште нисам тамо присутан, јер сматрам да је то чисто губљење времена. Та прича за Ану Брнабић и мене је толико глупа да не желим ни да је коментаришем, то су чисте глупости, и све те шале које се праве мени нису нимало смешне – рекао је Марко Пантелић за наш лист.

Ало

Поделите:

1 COMMENT

  1. Е, мој спортиста и фудбалеру, док си играо фудбал замјерали смо ти што си изгледао као девојчица. Ниси био свестан да си стално нешто на терену поправљао косу, да не кажем косурину, јер ти је падала на очи. То је толико било иритантно да често нисмо хтјели да гледамо утакмице када си Ти играо. То сада ради голман Стојковић. Твоје је право да носиш косу до пета, али онда немој ускраћиварти право онима који те критикују.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here