Путин: Недостатак патриотизма – први корак ка катастрофи

Поделите:

Губитак осјећаја патриотизма први је корак ка глобалној катастрофи и то треба да се спријечи, изјавио је предсједник Русије Владимир Путин.

Путин је нагласио важност очувања националног идентитета јер је то оно што држављанима Русије омогућава да јачају дух нације и да се држе заједно.

Руски предсједник је додао да је очување нациналног идентитета важно за све народе који живе на територији Русије, преноси ТАСС.

„Љубав према отаџбини веома је значајна и, кад би је људи осјећали, не би имали потребу да напуштају Русију“, каже Путин.

Извор: Срна

Поделите:

2 COMMENTS

  1. Е мој председниче, сам Бог те је послао браћи Русима да их подучаваш патриотизму и православљу, још кад би владао у Србији сад би за премијера имали неког делију попут Рогозина а не оног америчког тројанског коња.

  2. E moj Patriota,kada bi Ana bila prvi anglosaksonsko-germanski i jos koji BOG zna ciji konj nebi ona ni bila pocastvovana da bude vladar vlade Srbije.Prvi ti je konj u nizu dosadasnjih magaraca,gospodar Vucic, pa ce i on posle uznapredovati u magarca,a uz njega jos mnogi znani i neznani sve do ostarele rage Draskovica,. Sta mislis za mladoga pastuva Preletacevica ko ga vaspostavi i za koju publiku.Za mlade narastaje sludjene fejsom tviterom,i svim ostalim dostignucima ustanovljenih za pranje mozga ,preumljivanje mladih narastaja.,Za novo ropstvo zvano Globalizam-libaralni kapitalizam zasnovan na univezarlnim ljudskim pravima.Prebogati bankari i midri feudalci su videli gde je buducnost velikoga profita vaspostavili su kapitalizam da bi seljacko roblje pretvorili u radnicko roblje.Tako isto prebogati bankari i kapitalisti pretvorili su radnicko roblje u proleterijat kojemu ce oni sedeti na grbaci boreci se za prava obespravljenoga proleterijata ,koristeci pozicije za bezbrizan zivot u izobilju i stvarajuci osnovu za sebe i svoje potomstvo da preuzmu bogastva drzave-naroda u svoje ruke i opet kao gazde zajasu na radnicku grbacu.i privatizuju drzavu,stvarajuci novo stari feudo-kapitalizam.Eksperiment je uspeo.Odavno su presli fazu iz komunistickoga ropstva (gulaga) gde su na narodnim zborovima i salama za sjela-igranke,na kojima se igrala Kozaracka kola i pevalo o Titu,partiji,dozivljavao vrhunac slobode izrazaja,u ime slobode,jednakosti,proleterijata,presli su na organizovane fejsbuk-tviter i druge igranke (kao i ova koju mi upraznjavamo)gde svi mi ucestvujemo u ostvarivanju Globalistickome liberalno- kapistalistickomu poredku i ostvarivanju ljudskih prava na svako zlo,gadost,izopacenost,ruglo na koje niko nema pravo da proslovi da mu se to ne svidja,da mu nije ukusno,ima da guta pa taman se udavio.Tako se preslo sa Diktature Ptoletijata na DIKTATURU LJUDSKIH PRAVA.Svaka diktatura je nasilje nad ljudskom dusom i licnoscu,slobodom od BOGA datoj da budemo ZA ili PROTIV.E od sada nikon ne sme biti protivu SVI MORAJU BITI ZA i Amin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here