Сека Саблић: Турбо-фолк је један ужас и трулеж

Поделите:

Kо добро познаје глумицу Секу Саблић зна да она и нема длаке на језику. Увек отворено говори о свему, а овога пута је на мети њене критике била култура у Србији.

– Све је то мимо културе. Уведен је од турбо-фолка од 90-тих па на овамо нешто што више није кичерица. То је један ужас, један трулеж, један хаос. Не знам шта да кажем, само да молимо бога да млади људи извуку главе из тога и да постану продуховљени, оплемењени који траже нешто више у животу- нагласила је Сека у интервјуу за „Тв Вијести“.

Напоменула је и да младим колегама не дели савете из једног разлога.

– Ја ништа не учим млађе колеге. Они живе друго време које не личи на моје. Мислим да су доста оштећени. Али свако има свој живот, један једини па нека се сналазе, нека пливају како знају и умеју- истакла је позната глумица.

 

Блиц

Поделите:

5 COMMENTS

 1. pa ni ja ne volim turbo folk ali to nije nikakav užas jer muzički instrumenti su rafinisani…radi se sa kompjuterskim sintisajzerima,modulima i samplovima,jednom rečju naprednoj tehnologiji u službi čoveka..
  mnogo gori je običan folk i gajdaši…..
  to je tek pravi horor kad uhvate duvati u one odrane kožurine i zavijati kao pas kome je rep odgrizao jazavac……

  • A ti veruješ da svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo? Hteo sam u stvari pitati da li ti veruješ da je tehnološki razvoj sam po sebi put ka apsolutno boljem?

 2. Ни Сека у својој каријери није дала знака рафинисаности, феноменално је играла опајдаре.

   • Hm,hmm..nekako Srbi da “ promene svest“, godina a oh edukujemo,da se ugledaju,na drogiranu,pijanu karapucaljku Meriin Monroe…i. Slicno,zasto gajde,zurle,frule,kad moze “ gmo bendzo,na struju,donosio ga je “ Monsignor“..Irinej Dobrijevic u mana stir Rakovica I ne Vredi,dzaba mu kineske share na mantiji,Srbi hoce svoje kafanske prangije,sa kafanskih stolova,sa Ibarske magistrale, na tv,novine, da diverse proces “ srbijanizacije beograda“ Kako su to,projektovali a Palma obznanio, Bidza,Raka,Velja,….itd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here