Скот Вучићу уручио Трампово писмо

Поделите:

Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора САД Кајла Скота, а двојица саговорника су се сагласила да је Вучићева посета Вашингтону, на позив потпредседника САД Мајка Пенса, дала значајан подстицај за наставк сарадње и развој политичких и економских веза двеју земаља.

Скот је Вучићу уручио писмо председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, којим му захваљује на честитки упућеној поводом националног празника — Дана независности, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу с медијима.

На састанку је констатовано да су билатерални односи двеју земаља у успону и да САД континуирано подржавају напоре Србије да испуни услове за чланство у Европској унији, ојача владавину права, модернизује економију и буде стуб стабилности у региону.

Спутњик

Поделите:

2 COMMENTS

  1. Срби ви сте наши стари савезници у два светска рата. Комунизам и „владавина народа“ нас е раздвоиила. Ми мислимо да народ не уме владати сам са собом и никада га нисмо ни покушали слагати. Вас Србе су слагали и ви сте поверовали. Би шта би, хтели би бити поново стари френдови и ЕУ вас не сме уцењивати Косовом. Наша е рука испружена и ако знамо да сте под Руском хипнозом, нисте осетили чизму. Ником из окружења не дамо да вас дира, све док не стављасте штапове у наше точкове. Ону будалу преко Дрине и целу РС кою смо ми руководећи се старим мапама створили заборавите, више ние ваше . Вучићу на плећима носиш РС, наше стрпљење има край. Усрали сте моптку са Косовом, видећемо…
    Вучићу Александре моли и куми, пани на колена за Србску,пусти будалу. Бог ће ти стоструко вратити. Бгд се мора издићи изнад Додик- Изетбеговић.

    • Beograd se izdize iznad one dvojice samo z a p a m c e n i m klecanjem; buduci se radi o ljubljenim ti saveznicima, do sljedeceg Uskrsa- ako ne na Uskrs!- ostaces za vjecnost u k l e k n u t o j pozi: anticki relikt?!- nagadjace tvoji Imperijalni prijatelji; a i cemu da se bude ako sam isti kao oni!- dzaba ti
      antika! Izdrpase divne ljude- Deretica i slicne i postase znalci: sve praznina do praznine…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here