Трамп је завршио каријеру?!

Поделите:

Тони Шварц, писац који је стварни аутор мемоара из 1987. године актуелног председника САД Доналда Трампа, сматра да ће овај дати оставку пре истека председничког мандата.

У поруци на Твитеру, Шварц је написао да ће Трамп дати оставку пре него што га истражитељи, који се баве наводним везама између тима задуженог за његову председничку кампању и Русије, „оставе без могућности да бира“, преноси АФП.

„Круг се затвара заслепљујућом брзином. Трамп ће дати оставку и прогласити победу пре него што га (истражитељ ФБИ Роберт) Милер и Конгрес оставе без могућности да бира“, сматра Шварц.

„Трампов председнички мандат је практично завршен, био бих задивљен уколико преживи до краја године. Вероватније је да ће дати оставку до јесени, ако не и пре“, написао је потом Шварц у још једној поруци.

Трампови мемоари, објављени под насловом „Уметност договора“, били су бестселер, а да би их написао, Шварц је својевремено провео 18 месеци са Трампом, милијардером који се у то време бавио некретнинама.

У изјави за часопис „Њујоркер“ током прошлогодишње председничке кампање у САД, Шварц је рекао да осећа „дубоко кајање због тога што је допринео томе да Трамп буде представљен на начин који му је донео ширу пажњу и учинио га много примамљивијим него што јесте“, преноси агенција.

 

Танјуг

 

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here