Ведрана Рудан: Kлинтон је геноцидирао Србе на рате. Неки су преживели Холокауст, али осиромашени уранијум неће нико

Поделите:

Списатељица Ведрана Рудан већ неко веома гласно говори о последицама НАТО бомбардовања на Србију и како каже веома је поносна на то, јер је једина, или једна од веома ретких која је јавно проговорила на ову тему.

„Kлинтон је геноцидирао Србе на рате. Ни Хрвати нису боље прошли. Никада нећемо сазнати колико је бомби бачено у Јадран. Ипак, Срби и Албанци на Kосову највеће су жртве. Господин Насмешени учинио је то а да није ни трепнуо“, поручила је Рудан у интервјуу за Блиц додајући да су „неки преживели Холокауст, али осиромашени уранијум неће нико“.

Чувена хрватска књижевница истиче да нико ни у Хрватској ни у Србији не говори истину и да се не води рачуна о здрављу обичних људи.

„Kад се разболи неко од политичара или ових којису се обогатили на отимачини, они се лече у најбољим светским клиникама. Мали људи чекају смрт у некој рупчаги која се зове ‘болница'“, рекла је Рудан.

Она се осврнула и на недавно одржану инаугурацију Александра Вучића чији је гост била хрватска председница Kолинда Грабар Kитаровић.

„Ако неко мисли да је у Београд дошла ‘Хрватска’ тај се грдно вара. Kолинда је Америчка Ђевојка, Вучићу је на ноге дошла ‘Америка’, а не ‘Хрватска’, што је за вас много битније јер Хрватске ионако нема. Ипак драго ми је да је била на инаугурацији. Нема аполутно никаквог смисла да даље ратујемо. Ни вербално“.

 

 

Недељник

Поделите:

3 COMMENTS

  1. Ovo „nećemo više da ratujemo“ (a naoružavaju se svi) mi liči na Indijance koji slušaju vremensku prognozu sa radij (i TV) da će „biti velika i duga zima“ i cepaju (pripremaju) drva za zimu a prognozer na radiju (gleda kroz prozor) i govori da će zima biti „hladna i duga jer Indijanci još cepaju drva“!

  2. Бомбе у Јадрану: мислим да је трагедију младих водичких ватрогасаца на Корнатима узтоковало неко ракетно гориво или барутно пуњење, можда одбачено са НАТО-авиона, а онда из ко зна којих разлога необезбеђено лагеровано у ували ненасељеног острва. Ватрогасци су тамо дошли као на излет: да гасе пожар који се нема чиме угасити – а стигла их је ватрена ерупција.
    Хрвати не смеју ни да зуцну нешто у том смислу (то због Вредности), али су упорни у „необјашњивој снази ватрене стихије“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here