Возач принцезе Дајане прекинуо тишину дугу 20 година (ВИДЕО)

Поделите:

Возач принцезе Дајане јуче је први пут говорио за медије након 20 година од кобне ноћи у којој је страдала Дајана. Он је у емисији „Добро јутро, Британијо“ признао да би волео да је он био за воланом сматрајући да су те ноћи возили пребрзо.

Kолин Тебут, један од њених најпоузданијих асистената, отишао је у болничку собу у Паризу одмах након њене смрти решен да се побрине о детаљима који следе. Испричао је да је на прозоре ставио ћебад како нико не би могао да види шта се дешава унутра.

Говорећи о тренуцима након смрти принцезе Дајане, Тебут је испричао да је било „врло тешко и емотивно гледати особу како лежи у кревету, а не у мртвачници“.

“Нашао сам неке вентилаторе да расхладим собу, у којој је било веома топло. Док сам шетао около, трепавице и коса принцезе су се померале, што је било проузроковано ваздухом, и то ме је доста погодило. Морао сам да се окренем, размислим мало о свему тридесетак секунди и потом да наставим са оним што сам радио”, прича он.

Тебут је испричао да се у тренутку несреће налазио у кревету, а присећајући се Дајане, рекао је да је имала смисла за хумор и да се према особљу опходила са поштовањем, али је и додао да је, када је у питању краљевска породица, постојала граница, коју није требало прелазити.

“Ниједну прекорну реч нисам чуо за две године”, рекао је.

„Те године, пре него што је умрла, била је добро и чинило се да ужива у животу и да је била срећна“, каже Тебут.

 

Б92

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here