Зукорлић о Ани Брнабић: Нећу да правим компромис на рачун моралних вредности!

Поделите:

Народни посланик Муамер Зукорлић рекао је за ТВ Санџак да неће учествовати у афирмацији антипородичних вредности.

Упитан шта мисли о Ани Брнарбић као мандатару, Зукорлић је рекао да је Бошњачка демократска заједница (БЏ) Санџака ушла у партнерство са СНС са врло јасним програмом и начелима око којих су се сагласили и на којим ће сарађивати.

„Постигли смо сагласност око нечега и наше партнерство се односи на то нешто, а на све остало се не односи. Међу тачкама око којих смо се сагласили нема тачке афирмације геј орјентације или афирмацијеантипородичних врендости“, рекао је Зукорлић.

„Јавности је познато. Спремам сам на дневнопоитичке, тачктичке и стилске компромосе, али на компромисе на рачун духовних и моралних вредности и принципа никада нећу пристати“, рекао је Зукорлић.

Данас.рс

Поделите:

2 COMMENTS

 1. Zukorlic je po Poslaniku! Nece zrtvovati ono sto se nemoze zrtvovati- covjekobog svo Bozje zrtvuje htijuci biti bogom; samo ovi drugi- a nisu nidrugi, ni prvi, kao ni deveti, sesti…: NISTOST su!- misle da su i drugi kao oni: n i s t a r i j e; na „gornjim“ granama njih je najvise, dolje- u narodu- malo; putovanje u n e s t a n a k n a r o d a jest kada u njemu igrom „duha“ onih- nistarija!- prevlada s v e j e d n o s t spram svega: s t a l o s t zivota- nezivot. Narod z i v i sa zukorlicima, i obrnuto; oni drugi- i narod, koji to vise nije, i “ njegovi“ , koji su, kao nistosti, n i c i j i- u m i r u, bolje: smrti su privedeni. Razni p o r f i r i j i, b u l o v i c i , g r i g o r i j a n c i – poslanicima da su, a htjeli bi i ministrima!- bolesnosamozadovoljno glasali bi; u moguce onako bolesno stanje- b o l e s t n a s m r t!- dovedeni narod ne moze protiv onih koji nisu njegovi- ne vidi- g e n e r a l n a ideologija; a mogao je i po manje- po teoloskoj ravni!- bitnoj stvari; sa njim- narodom
  bijahu Bozji ljudi i narod sa njima te su j e d n o : kroz Boga z a Boga. F i z i c k o j stvari priljeze f i z i c k i akt, DUHU da bi se s l u z i l o: f i zic k i Nikolaja Velimirovica nema, fizickim akcijama n i s t o s t n a “ ceda“ ponistila NJegov duh i privela Narod
  s v e j e d n o s t i- eno Valjevske Gracanice, evo s v e g a pri n e s t a j a nj u…

 2. Честитам Вам, поштовани Зукорлићу!
  Не продаје се вера за вечеру!
  Ви сте својим ставом постидели многе србске епископе и остале
  Дарвиноилике “примате“ у СПЦ!
  Својим искључивим ставом, по питању избора Ане Брнабић за избор
  премијера/премијерке, да то не прихватате, Ви тренутно, поред Драгана
  Марковића Палме и још нормалних и моралних људи у србском народу –
  БРАНИТЕ И П Р А В О С А В Љ Е!
  Хвала Вам на таквом ставу!
  Бог Вас поживео, Вас и Ваше најмилије!

  Драган Славнић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here