СОЦИОЛОГ ЈОВО БАKИЋ БЕЗ ДИЛЕМЕ: Подршка Шутановца више штети него што помаже...

СОЦИОЛОГ ЈОВО БАKИЋ БЕЗ ДИЛЕМЕ: Подршка Шутановца више штети него што помаже Саши Јанковићу!

ПОДЕЛИ

Социолог Јово Бакић оценио је да је би подршка Демократске странке могла више да штети него што помаже председничкој кандидатури омбудсмана Саше Јанковића!

– Мени је Саша Јанковић веома драг, и врло вероватно ћу гласати за њега, али питам се да ли то што га је ДС на челу са Драганом Шутановцем подржала, више штети или помаже – казао је Бакић агенцији Бета.

Он је навео да би „благодат подршке ДС могла да буде неких 10.000 гласова, али би истовремено, пошто је Шутановац на њеном челу, могла да одузме пар стотина хиљада гласова“.

Говорећи о томе да ли ће бити још кандидата опозиције, Бакић је оценио да то не би било добро, и да у том случају сумња да би било који кандидат прошао у други круг председничкх избора.

Председништво ДС одлучило је јуче да подржи кандидатуру Јанковића за председника Србије. Шутановац је рекао да је Јанковић „персонификација вредности за које се залаже ДС“.

Информер

1 КОМЕНТАР

  1. Hm,hmm..DS, iako u nekom ropcu,je sebicna tvorevina, iskoristice Jankovica, da ostanu u igri, a onda ce,kao Micunovic,dobiti „saopstenje sa vrha“,podsecam vas “ da se prezervativ,posle prve upotrebe baca“.

Comments are closed.