Лазар Ристовски: Вучић је борац, Бели је циркус, остали су мрсомуди

Лазар Ристовски: Вучић је борац, Бели је циркус, остали су мрсомуди

ПОДЕЛИ

Велики глумац, продуцент и редитељ јавно је подржао садашњег премијера, уз опаску да само он има снагу и спремност да се жртвује за бољу Србију, уз најаву да ће говорити на завршном митингу Александра Вучића 24. марта у Арени

Један од највећих српских глумаца, те продуцент, редитељ и новопечени писац Лазар Ристовски дао је јавну подршку Александру Вучићу у његовој трци за Андрићев венац.

„Видео сам да се доста мојих колега изјаснило за неког од кандидата за предстојеће председничке изборе. Ја на то гледам као на нормалну појаву. Свако има право да одабере политику и човека у кога верује. То је истинска демократија и толеранција. Али пошто су они одабрали те такозване продемократске кандидате, и ако ја на њихов слободни избор гледам с разумевањем, надам се да ће и они са разумевањем гледати на мој избор. А то је овог пута Александар Вучић“, казао је Ристовски за Kурир. „Недвосмислено и са задовољством ћу гласати за Вучића! Оно што је његова одлика је бескомпромисност у борби за бољу Србију. То је доказао и тиме што није пустио Тому да се кандидује за председника. Дакле, нема емоција када је у питању судбина земље“.

Он је навео да се „у такозване демократе давно разочарао“, да су се они накрали и пола државе приватизовали у своју корист, а своје верне гласаче заборавили.

„Овога пута слушам свој разум, а он ми каже следеће: како могу да верујем да ће господин Јанковић, како сам каже, вратити осмех на лице Србије када га никад нисам видео да се насмејао; како да верујем Јеремићу, који је само на пропутовању кроз Србију и чим изгуби 2. априла, нестаће негде у белосветским институцијама које су добро плаћене. Зато је моје опредељење у том смислу јасно. Александар Вучић има снагу и спремност да се жртвује за бољу Србију. Он то показује својим делом. Ја то ценим. Волим ту енергију коју емитује. Он је борац, за разлику од других, који су мрсомуди“, био је оштар Ристовски у разговору за Kурир, уз најаву да ће говорити 24. марта у Арени, на завршном предизборном митингу Александра Вучића, као и уз опаску да ће „многи интелектуалци, када их нико не буде гледао, заокружити Вучића“.

Интелектуална елита Србије није никада, каже Ристовски, пружила руку Вучићу.

„Можда ни он није њима. Сада је време да се то учини. Свима нам је циљ да се у Србији боље живи.“

Појава Љубише Белог Прелетачевића је, по Ристовском, „циркус“.

„Онај ко гласа за њега, не мисли добро ни о себи ни о Србији. Или мисли о себи оно што Прелетачевић мисли о себи…“

Новинари су Ристовском указали да ће многи ову подршку видети као поруку Вучићу да би Ристовски био одличан министар културе.

„Немам те амбиције, али неки нови министар мора да буџет за културу подигне двоструко. Kултурно биће Србије заслужује такав третман.“

 

 

 

Недељник

1 КОМЕНТАР

 1. E moj Ristovsky,ti si glumac,A NISI SHVATIO GLUMU?
  Pa i ti si zmaj od artije,Ristovsky.
  Kazes o Preletacevicu Belom…„Онај ко гласа за њега, не мисли добро ни о себи ни о Србији. Или мисли о себи оно што Прелетачевић мисли о себи…“
  PO TEBI ,PRELETACEV MISLI O SEBI OZBILJNO,JEL?
  Pa nisi shvatio CRNI RISTOVSKY.
  Ok,IMAS PRAVO DA NE RAZUMES RISTOVSKY.
  Ako su oni mrsomudi,ako je Beli cirkusant…TI SI MALA BAKTERIJA,POD STARE DANE,RISTOVSKY.
  RISTOVSKY,RISTOVSKY…
  STA CE KOLEGA DA TI KAZU,KOJE SU ZA „MRSOMUDE“?
  STA CE TEK MLADI I STARI DA TI PORUCE,KOJI SU ZA BELOG???
  To nije za objavljivanje.
  Boli tebe…ti si BAKTERIOLOSKI ZBRINUT,JEDNIM UDARCEM.
  Ristovsky,jel znas da Beli deli kapricozu,nema sendvica,nego pize…
  MOZDA PROMENIS MISLJENJE,A?
  BEDNO RISTOVSKY!

Comments are closed.