Марин Ле Пен: Поништићу признавање Kосова! То је НЕПРАВДА према Србима!

Марин Ле Пен: Поништићу признавање Kосова! То је НЕПРАВДА према Србима!

ПОДЕЛИ

Према Србима је начињена огромна неправда деведесетих и Европа је дужна да ту неправду исправи, изјавила је Ле Пенова

Марин ле Пен, француски председнички кандидат и лидер Националног фронта, изјавила је да ће поништити признавање независности Kосова када постане председник Француске, објавили су француски медији!

На предизборном скупу у Паризу истакла је да је Kосово „света српска и хришћанска земља која је последња брана стварању нове Исламске државе у Европи“.
– Према Србима је начињена огромна неправда деведесетих и Европа је дужна да ту неправду исправи – изјавила је Ле Пенова.

Подсетимо, Марин ле Пен је политичарка деснице која је годинама активно радила на лобирању за српске интересе када је реч о Kосову и Метохији, али и Републици Српској и Републици Српској Kрајини, и на тај начин стекла огромно поштовање српског народа у Србији, али и дијаспори!

 

 

 

Курир

2 КОМЕНТАРИ

 1. Hm,hmm..posle Petra Mrkonjica, Draze Mihajlovica, sada je na redu Slobodan Milosevic, da mu dodelite orden, dok Dolgoprsti, i dalje ceka u redu „pred kovnicom“…

 2. E moja Marin,SESTRO SLATKA…
  Hvala ti ,ali znas li ti da te nece razumeti ovaj,BEOGRAD NA VODI.
  Pa u Srbiji institucije ne traze da se ta odluka ponisti,INSTITUCIJA NEMA,MARIN.
  Isukali „srbi“ penkala,I SAMO POTPUSUJU,a poste puste pse ovoga hladnog rata protic Srba,kao sto je Drecun I ostali,da nam mozak pomeraju BEZOCNIM LAZIMA.
  Oni nas ubedjuju da nam KOSOVO I NE TREBA,SESTRO,MARIN.
  HVALA SVAKAKO,ali znaj,POZURI,POZURI SESTRO MILA,DA SE SPASI STA SE SPASTI MOZE,jer ovi rade 200 na sat,da se SIPTARIMA NAPRAVI STO KOMOTNIJI ZIVOT NA BALKANU.

Comments are closed.