Саша Јанковић аутономаш – Подржавају га војвођански сепаратисти!

Саша Јанковић аутономаш – Подржавају га војвођански сепаратисти!

ПОДЕЛИ

На својој предизборној турнеји по Војводини Саша Јанковић има свесрдну подршку војвођанских сепаратиста, пре свега Александра Оџића који нескривено промовише војвођански сепаратизам и захтева да Војводина постане самостална република.

На свом твитер налог Јанковић подржава овакве ставове војвођанских сепаратиста.

Премда Срби у Војводини чине велику већину становништа а проценат сепаратиста се мери промилима, Јанковић се управо ослања на ове сепаратисте.

Александар Оџић, сепаратиста и екстремиста је на предизборном скупу Саше Јанковића у Београду који је одржан у фебруару ове године подржао Јанковића. Оџићева сепаратистичка странка је на последњим покрајинским изборима са 0,4 % била последња по броју освојених гласова.

IKAPgTD

Оџић је познат по својим сепаратистичким ставовима али и по великој мржњи према Републици Српској.

odzic kompilacijane menjajte telfoneОџић се залаже за федерализацију Србије, при чему Војводина по његовом мишљењеу треба да добије статус републике. Оџић инсистира на уставним реформама које како каже: “ очекују државу Србију на путу европских интеграција и изузетно је важно да се по принципима равноправности, правичности и демократичности уреде односи између Војводине и Србије, па самим тим и одреди будуће државно уређење између ова два ентитета“.

8 КОМЕНТАРИ

 1. Nisam video do sada da je ovo rekao…da je RS „genocidna“…SRBIJA SPAVA…
  E pa Aleksandre Odzicu,AKO SI TO REKAO…PRETERAO SI.
  Interesuje me ODAKLE SU ODZICI,kakvo je to prezime?
  CUDNO PREZIME.
  A mozda si ti GENOCIDNE FELE,mozda si ti UBIJAO SRBE u nekom prethodnom zivotu,TVOJI PRECI…kada imas takav odnos prema njima,u ovom tvom, malom,sadasnjem…
  Ja verujem DA SI TI SKLON GENOCIDU NAD SRBIMA,samo cekas da se oko tebe zapuca,verovatno.
  Republika Srpska je SPOMENIK GENOCIDU NAD SRBIMA,jebala te islamsko-ustaska propaganda,MAJMUNE.
  Republika Srpska je,zajedno sa Kosovom,SVETA SRPSKA ZEMLJA,shvatas li,MAJMUNE.
  Ti Odzicu imas pravo da budes gradjansko govno,ali nemas pravo da tako brutalno blatis Republiku Srpsku,razumes li to MONSTRUME.
  Mnogo vi serete u Novom Sadu,NA SRPSTVO.
  Ako se SASA JANKOVIC NE OGRADI OD TVOG MITINGOVANJA U NJEGOVO IME…
  Zaista je ustaska okupacija Srbije,dosla do tacke,KADA TREBA NEKOME JEBATI MATER!
  ODZICU USTASO!

   • Lune,zamolio bih te da, bar kada su ekstremno lose vesti,kao ova,koja se izjednacava sa najcrnjom ustaskom propagandom (gore navedena da je navodno „RS genocidna …“),nemoj reagovati na moju reakciju,ili bilo koga drugoga…vec pokusaj da procitas osnovnu vest,osnovni tekst,I REAGUJ NA TAJ TEKST.
    Nisam te ni razumeo,jer ja sam vrlo ozbiljno rekao.
    Kao da se sprdas,a znas da je u proslom veku zapadno od Drine preko million Srba ubijen,pre svega ,to je narod sa prostora danasnje Republike Srpske.
    Moje poreklo je iz srpskog Podgrmeca i zaista sam uvredjen,ovakvom Odzicevom izjavom.
    Nije mesto ovakvoj tvojoj neozbiljnoj upadici.
    Nemoj se ljutiti,ali zaista sam uznemiren i inace se izvinjavam svima na psovanju,gore u mojoj reakciji,ali je to verovatno nemoc pred ovakvim uzasnim stvarima i u sred ovog ludila,u kome niikada nisam mislio da ce mo se naci.
    Inace,Lune,vrlo zamara tvoje HM…HMM…svagde i na svakom portal i molio bih te da na moje reagovanje ,ne dodajes tvoje misljenje.

    • Hm,hmm..i, ja sam uvredjen,poticem iz Like,od kad je legendarni Rasa,,poslao poruku sa Romanije, u prvih par dana oluje, da Muslimani i Hrvati iz Banja Luke,i okoline, idu i nasele kuce i imanja Srba na Kordunu,Baniji i Lici..A mislim, da ne treba mnogo reagovati, na svaku kost,koju bace ustase da ih doglodjemo. RS,je notorna cinjenica,neoboriva cinjenica, tako da svaka reakcija, produzava medijsku mrznju i klevete,pravi se,za njih pogodan teren i atmosfera.

 2. Имајући у виду и бечко-берлинску троцкистичко-марксистичку парамилитарну и терористичку Комунистичку Партију Југославије, која је била доследна коминтерновском, фабијанском, бундистичком и интермариумском програму у свим конгресним и земаљским коференцијама, резолуцијама и одлукама, да на линији отвореног дефетизма уз помоћ љутих србских непријатеља, међу којима су доминирали извесни дегенерисани и денационализовани Срби, вођена је политичка деструкција јуначке и мученичке Србије и несрећног србског народа.

  У комунистичком и сепаратистичком листу “Трудбеник”, Органу Покрајинског комитета КПЈ за Војводину, објављен је чланак у јануару 1941 године под насловом “Национално-ослободилачка борба народа Војводине”, где дословно стоји:

  “1918 године србијанска буржоазија из Војводине, Хрватске, Славоније, Црне Горе, Босне, Херцеговине, Косова, Метохије и Македоније уз помоћ крупних капиталиста, велепоседника, и плаћеника, није дала право народима ових земаља да се сами определе него их је подјармила и силом им натурила своју хегемонију… Један спасоносни пут за све национално угњетене народе, дакле и војвођанске Мађаре јесте народно-ослободилачка борба на бази пролетерског интернационализма. То је онај исти пут којим су ишле и стигле својој мети угњетене нације и групе царске Русије, које су велико-руски империјалисти угњетавали на нечувен начин…” (Види: “Трудбеник”, Орган радног народа Војводине, бр. 1, година 1, Јануар 1941, “Национално-ослободилачка борба народа Војводине”, стр. 6).

  • Hm,hmm..aaaa,uuuu al si „viknuo komunistimaaa“. 1941.godine, sa povelikim brojem Nemaca (sabrace ondasnjih i danasnjih antikomunista), bili su nekakvi drugi uslovi,a ne kao danas, bez „yugosvaba“.

Comments are closed.