ФАНТОМСКИ ТАКСИСТА СА АЕРОДРОМА Немцу вожњу до Савамале наплатио папрено!

ФАНТОМСКИ ТАКСИСТА СА АЕРОДРОМА Немцу вожњу до Савамале наплатио папрено!

ПОДЕЛИ

Дивљи таксисти поново харају београдским аеродромом, па је тако Немац који је дошао службено у Београд пут до Савамале платио 48 евра!
Он је у нашу престоницу стигао у среду по подне и будући да није желео да оптерећује своје пословне партнере организовањем превоза, пошао је за првим таксистом који му је пришао.

– Чим је изашао са аеродрома пришао му је један од дивљака и питао га да ли му треба такси. Не слутећи ништа, кренуо је за њим – прича Весна Ј., из фирме с којом Немац сарађује.

Вожња до Савамале, међутим, уместо 1.800 динара, колико износи по градским прописима, коштала га је – 48 евра! Или око 6.000, колико треба издвојити до Младеновца или Лазаревца. Па је чак добио и рачун са печатом.

– Одмах сам му тражила рачун. На папиру је писала цена од 48 евра, као и да је у питању Асоцијација самосталних такси превозника, на којем пише и број, име и презиме власника – објашњава Весна.

Међутим, када је позвала тај број, следило је ново изненађење. Ни број ни улица, а ни име ни презиме немају везе са наводним такси удружењем.

– Не Манојловић, ми смо Станојевић. И ја и супруга смо болесни, имамо преко 70 година. Таман нас нису звали једно три месеца и ево опет почели људи. Кажу хоће да нас пријаве, ја им кажем да ми немамо везе ни са каквим таксијем – каже господин чији телефонски број стоји на рачуну.

Наводна такси асоцијација се води на адресу на Коњарнику, а овај пар живи на Звездари.

– Пре два месеца су и мени прилазили на аеродрому. Невероватно је да Комунална полиција стоји поред такси пулта и не реагује. Не ради се о новцу, већ и о непријатном утиску туриста о Београду – закључује Весна Ј.

Блиц

Цитирај