Драма на Дедињу: Самохрану мајку избацују из стана после 25 година (Уживо)

Поделите:

БЕОГРАД – На Дедињу у Улици Виле Равиојле бб се тренутно одиграва права драма јер жену, самохрану мајку, после 25 година избацују из простора у коме је до сада живела и радила, да би се исти искористио за теретану, тврди Неда С. која је дошла да јој пружи подршку.

Драму на Дедињу уживо преноси и Курир ТВ.

Наиме, како Неда С. наводи реч је о уметници Јулијани Т. (52) која је цео живот посветила деци и раду са њима.
Према њеним речима људи који су дошли да обију браву ипак су од тога одустали, али драма и даље траје.
Како је наша камера забележила, у једном тренутку је дошло и до жешћег кошкања између полиције и окупљених грађана који су скандирали „Убићете мајку“, „Где ће ти душа?“, „Имаш ли мајку?“.
„Она је самохрана мајка и већ 25 година живи и ради у овом простору. Својевремено је направила компромис са Општином Савски венац, која јој је доделила део Месне заједнице у Улици Виле Равиојле на Дедињу, из које је сада терају. Као разлог исељења наводи се дуг за струју. Јулијана је овде живела и правила садржаје за децу, укључујући и ону са сметњама у развоју. Неко је пожелео да у овом простору од осамдесетак квадрата сада отвори теретану. Јулијана има једног сина, студента и они сада немају где, морају на улицу“, прича за Курир Неда С.
Како јавља репортер Курира са лица места на Дедињу је до малопре био и председник Општине Савски венац, али је после извесног времена отишао.
Испред објекта се тренутно налази велики број грађана који су желели да дају подршку Јулијани, а приметно је и присуство полиције.


Међу окупљенима је и наша глумица Ивана Жигон.
Поводом овог случаја још се нико од надлежних није званично огласио.
„Полиција растерује људе, удара их пендрецима. Толико су решени да убаце теретану, а немају никакав одговор где“, огорчена је Јулијанина пријатељица.
Јулијана је има своју уметничку трупу, своје „виле и вилењаке“ са којима је често гостовала у различитим Културним центрима и бесплатно играла представе за децу.

Курир

Поделите:
1 reply
  1. Ja sve placam i ispadoh budala
    Ja sve placam i ispadoh budala says:

    Kako bih ja volela da me spasavaju kao samohranu majku 24-godisnjeg sina koji zivi sa ocem, a da 20 godina ne placam zakup, struju….nista i da se jos proglasim umetnicom i zaradjujem na prostoru koji nije moj. Ma milina. Drzavo, sram te bilo. Gde si bila do sada? Ovoj zeni ja placam zakup, struju, vodu. Jos gore, moja deca placaju.

    Одговори

Оставите коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *