ОГЛАСИО СЕ ПАЛМА: САМО ЈЕДНА РЕЧЕНИЦА – Ана Брнабић није мој премијер!

Поделите:

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је да мандатарка за састав нове Владе Србије Ана Брнабић није његов премијер
– Само једна реченица. Ана Брнабић није мој премијер – рекао је кратко Марковић за агенцију Бета.
Марковић је раније рекао да ЈС неће гласати за премијера и Владу на чијем је челу особа која није домаћин, нема деце, међународну популарност и контакте.
ПРВА ИЗЈАВА АНЕ БРНАБИЋ КАО ПРЕМИЈЕРКЕ СРБИЈЕ: Част је служити својој земљи!
Подсетимо, председник Србије Александар Вучић на конференцији за новинаре предложио је Ану Брнабић за мандатара за састав нове владе, поручивши да је добио уверење да она може обезбедити подршку већине посланика у Скупштини Србије.

Информер

Поделите:
2 replies
  1. Spase Uzelac, Beograd, Srbija
    Spase Uzelac, Beograd, Srbija says:

    Kada Palma to kaze, onda je Palma Palma.Uostalom, zar bi Palma bio Palma da nije Palma; pa, samo Palma zna da je Palma Palma. I zato: u drzavi imenom Palma samo Palma nosi resor Palma. Palma je nosivi resor Palma drzave i zato: svaki palmatar- narodski: mandatar- palmu daje Palmi. Palma ne bi bio Palma kada ne bi prihvatio Palmu, jer: drzava ne bi bila Palma da nije Palmi. Od sada: svi pod Palmu- eno, vidim Palmu : obnasa resor Palma i kune se- Nema boljeg mandatara od palmatara i boljeg resora od Palminog Palme!

    Одговори

Оставите коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *