ШОКАНТАН ДОКАЗ КОЈЕГ МЕДИЈИ НЕ ЖЕЛЕ ОБЈАВИТИ: Еуропска унија је била Хитлерова идеја

Поделите:

Еуропска унија, слободно тржиште и јединствена валута су били у плановима које су изворно осмислили високо рангирани нацисти, укључујући и самог Хитлера. Нова књига под називом „ЕУ: Истина о Четвртом Рајху – Како је Хитлер добио Други свјетски рат“, предлаже да је Њемачка једина земља која има користи од Еуропске уније, кажу аутори Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini који тврде да је ЕУ планирана изворно од стране нациста.

Године 1936. Хитлер је рекао у Reichstagu: “Није интелигентно замислити да се у таквој тијесној кући као што је Еуропа, заједнице народа могу одржавати различите правне суставе и различите концепције закона, тако дуго времена.”

Године 1941. Walter Funk, Хитлеров министар економије, покренуло је Europäische Wirtschafts Gemeinschaft (Еуропску економску заједницу) – ЕЕЗ) да би успоставио јединствену еуропску валуту. Хитлеров план за интеграције еуропског господарства у јединствено тржиште.

Године 1945. Хитлеров Главни план – Мастерплан (заробљен од стране савезника) укључивао је план за стварање економске интеграције Еуропе и оснивање Еуропске уније на федералној разини. Нацистички план за федералну Еуропу темељио се на Лењиновом увјерењу да: “Федерација је пријелазни облик према потпуном јединству свих народа”

Аутори књиге Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini, каже: “Због чега постоји ЕУ? Тко стварно има од ње користи? А одговор је, наравно, само Њемачка.”

“Није случајно да је готово свака земља у Еуропској унији све сиромашнија док је Њемачка и даље богатија и богатија.”

“Ми можемо мислити да смо побиједили у Другом свјетском рату. Али смо изгубили. Није никакво изненађење да ми сви живимо у Четвртом Рајху.“

“Били свјесни или не, они који подржавају и бране у Еуропску унију подржавају нацистичку насљеђе”.

Под поглављем наслова “ЕУ је инспирирана и дизајнирана од стране нациста”, аутори тврде:” Хитлер је био човјек који је први који је дао задњи сјај плановима које су започели Карло Велики и Наполеони.“

ЕУ је морао добити завршни изглед тијеком Другог свјетског рата од стране човјека по имену Walther Funk, који је био предсједник Reichsbanke и директор банке за међународна поравнања.

“То је био Funk, који је предвидио долазак еуропског економског јединства. Функ је био и министар економије Адолф Хитлера и његов кључни економски савјетник.”

Они настављају: “Нацисти су се хтјели ријешити нереда малих народа који су чинили Еуропу и њихов план је био врло једноставан. ЕУ је Хитлеров сан.”

Књига тврди да није случајност да је ЕУ тако близу Хитлерова плана за послијератну Еуропе.
Према ауторима: “У 1945., Хитлеров “Главни план” је био заробљен од стране савезника. План је укључивао детаље плана за стварање економске интеграције Еуропе и оснивање Еуропске унију на федералној разини.”

“Немогуће је наћи разлику између Хитлеровог плана за нове Сједињене Државе Еуропе, којем би доминирала Њемачка и Еуропске уније какву имамо данас.”

Књига такођер тврди да је конзервативни премијер Ted Heath– “самопризнајући лажљивац и издајица” – платио £ 35,000 фунти како би увео Британију у Еуропску економску заједницу 1973., а нацистички министар пропаганде Joseph Goebbels би тада био поносан на BBC-ову пропаганду уласка у ЕУ.

Завршни дио књиге је поглавље “73 ствари које требате знати о ЕУ (Чињенице које је BBC заборавио рећи)”.

Међу бригама о имиграцији и Заједничкој политици пољопривреде, аутори тврде да је ЕУ наметнула законе попут: “ЕУ је озаконила да су кућне радиности илегалне”, “закони Еуропске уније присиљавају власнике свиња да се морају пријавити за добивање дозвола за ходаље” и “ЕУ жели контролирати глазбу коју сви слушају”.

Такођер тврде: “ЕУ нас је присилила да користитимо нове жаруље које су опасније и скупље од старих.”

Гласноговорник либералних демократа је рекао: “Људи су безначајанно необични са митовима о ЕУ већ десетљећима, а ова књига је примјер тога. Неки од приједлога су потпуно смијешни. Winston Churchill позвао на “Уједињене еуропске државе” и сумњам да ће га аутор назвати нацистом.

То није први пут да је ЕУ описана као њемачка завјера и план да би се преузела читава Еуропа.

У 1990. години, министар владе Велике Британије, Nicholas Ridley – блиски савезник Margaret Thatcher – био је присиљен дати оставку након што је описао Економску и монетарну унију као “њемачки рекет дизајниран за преузимање цијеле Еуропе”, и рекао да одустаје од државног суверенитета предајући га Еуропској унији је једнако лоше као да сте своју земљу предали Хитлеру.

Dalicom news & web

Поделите:
6 replies
 1. miha bukovac
  miha bukovac says:

  OK. Možda je to i tačno (ili je tačno) ali ona (Hitlerova EU) i ova EU nisu i ne mogu biti iste, jer nisu u istom vremenu! Ova (sadašnja) EU je za vremensku spiralu viša u odnosu na tu Hitlerovu EU (ili EEZ) ako vreme shvatamo kao spiralni oblik u kontinumu! (Onako kako je Hegel zamišljao vreme!)

  Одговори
 2. дулебг
  дулебг says:

  У сваком случају – обе су атлантски план: да зауздају Европу и освоје Евроазију, а без капи своје крви.

  Хитлер је био лутка на концу англо-ционистичке олигархије (питање колико је тога уопште био свестан). Немци се иначе од уједињења 1875.до данас нису показали претерано бистрима по питању политике, посебно спољне.

  Одговори
 3. Srboljub
  Srboljub says:

  Sto rekao dulebg,opet im je namenjena uloga zrtve u nekome buducem sukobu sa Slovenima,ciji su rodjaci kako neki istoricari tvrde.Nije mi jasno da su spremni da opet ponavljaju iz istorije,.Ne sreca je njihova u tome sto su ih oni koji su ih uveli u sve te ratove (anglosaksonci),uvek na kraju ako i kada izgube izvlacili iz iskusenja da osete istinsku kaznu porazenih.Sva njihova stradanja su beznacajna u odnosu na nesrecu koju su proizvodili vodeci 2 svetska rata.Ta pasija disciplina,ugradjena u njih,da bespokorno ubijaju a i sami budu zrtve,dovela ih je na nivo njihovih cuvenih pasa Vucijaka.dresiranih da kidisy ,kada im se kaze,a takodje i da podviju rep i povuku se..Ovo su im sitni dobitci na u odnosu na zrtve koje ce morati da dsju u svakome pogledu.

  Одговори
 4. Gliso i Gnjajo
  Gliso i Gnjajo says:

  Zasto sokantan!? Glupost! Ne trazi se, naravno, da svako jest nacitan, kako se to kaze, pa , eto, zna. SVAKA KNJIGA, AKO JE k nj i g a, dobro dosla; a ako se s knjigom – nista sokantno. Pa, sve to je, stono bi sr reklo, azbucno, za c i t nj e zamorno, jer je pukom c i nje n i c o m

  Одговори
  • Eee, jes lepo biti novinar
   Eee, jes lepo biti novinar says:

   „Sokantan“ zao sto treba da zvuci dramaticno, da se vise cita :))

   Salu na stranu, pratio sam malo „novinarsku etiku“ od Novosti i Sputnika, dakazemo da su kao normalniji, ugledniji list/agencija.

   Novosti forsiraju najkrvavija ubistva i zlodela po Srbiji. Pisu do detalja kako je ko rasporio stomak, kako je sin ubio oca, zena muza i sl. Sputnik, ki zaista zahvaljujuci pristupu informacija silne Rusija danas (RTuday) ima dobru bazu info., i time moze da hrani citaoce, koristi tako jeftine naslove, populisticke, senzacionalisticke, da se izjednacio sa Kurirom po naslovima, a po sadrzaju je kalibar Rasa tudej, jer i koriste njihove informacije, ista kuca.

   Onda, Novosti imaju rubliku o sponzorusama i estradi, a Sputnik, malo-malo pa pod nekom maskom ruske lepote (koja je neosporna) ubaci slicice skoro golih Ruskinja…onako „diskretnih“ i „patriotkinja“, kao se kupaju u ledenom jezeru, misice i sl.

   Sve mora da bude „sokantno“, da se vise cita…ustvari ljudi i citaju skoro nista, samo naslove…u tekst zavire i dalje…

   Одговори

Оставите коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *