Јелена Милић: Осиромашени уранијум у малим количинама може бити чак и здрав!

Поделите:

Камп Бондстил/Седиште НАТО у Бриселу, 22. 7. 2017. (С*ање ствари) – Позната активисткиња за заштиту људских права НАТО војника Јелена Милић присуствовала је научном скупу „Осиромашени уранијум – убица или лекар“ који се одржао у кампу америчке војске Бондстил на Косову и Метохији. Госпођа Милић, која је и директор Центра за евроатлантске студије (ЦЕАС), изјавила је да су закључци међународног скупа научника да „нема доказа да је осиромашени уранијум штетан, а да је све више показатеља да је у малим количинима благотворан за људски организам“.

Ова шокантна сазнања о користи од осиромашеног уранијума могу суштински да промене поглед Срба на НАТО бомбардовање, као и на само прикључење Алијанси. „Ако за нешто можемо да оптужимо НАТО, онда је то што нас није довољно засуо осиромашеним уранијумом“, рекла је уважена госпођа Милић и додала да „ипак морамо имати разумевања, јер су и друге територије – попут Ирака или Сирије – вапиле за овом супстанцом, да не кажем леком“.

Јелена Милић се у свом реферату позвала на проф. др Зорана Радовановића, познатог епидемиолога и заступника тезе да „осиромашени уранијум не изазива рак“. Слободно препричавајући тезе др Радовановића, госпођа Милић је закључила: „Видели бисте, ви Срби, колико би вас много више умирало да није било бомбардовања осиромашеним уранијумом“.

По идеји Драгане Трифковић

 

С*ање ствари

Поделите:
7 replies
 1. Srboljub
  Srboljub says:

  Pa gospodjo Milic,zasto ti tvoji Anglosaksonsko Natovski prijatelji ne uzmu pa raseju sav osiromaseni uranijum iz celoga sveta pa po sebi,.Verujem da bi im i za njih najmrskiji Ruski narod besplatno ustupio sve kolicine osiromasenoga uranijuma uz zelju da zdravo i dugo pozive.Stavis obraz pod guzicu i tako prosipas mrznju po narodu kojeg je se tvoj otac i mati odrekli ,pa i tebe istom mlekom mrznje zadojili.Boga se ne bojite,ljudi ne stidite,obraz pod dupe,kiptis od besa kada ti se neko na tv argumentovano suprostavi,ne gine ti mozdani udar,a i to ti je bolje nego da jednog dana budes osudjena za izdaju.

  Одговори
 2. Младен Ј.
  Младен Ј. says:

  Ако је осиромашени уранијум толико здрав препоручујем свима који тако мисле да га конзумирају бар три пута дневно!

  Одговори
 3. Драган
  Драган says:

  Горња слика Јелене Милић, са транспарентом…, довољан је разлог да
  реагује Јавни тужилац, јер слика није – “СР.ЊЕ СТВАРИ“, и није -“САТИРА“,
  него патолошка мржња, и злурадост, која се чита са лица Јелене Милић и
  са транспарента који држи у руци, јавно, без иаквог стида, срама и
  одговорности?!
  Њој и њој сличнима, се мора судути – кад-тад, али без заслужене казне
  не сме да прође, јер за осветом вапи крв невино побхјених за време и
  после бомардовања – „NATO je kul!“
  Онај који то не види, није далеко од моралног профила горе виђене сподобе.
  Дакле, што се тиче Јелене Милић она је била само лакмус /индикатор/ да
  се пројаве њени истомишљеници, а они су се , правдајући поступке Јелене
  Милић, налепили као мува на поган!

  Драган Славнић

  Одговори
 4. Црни
  Црни says:

  Е па ова сподоба ме све више нервира, ово не заслужује да хода светом земљом каква је Србија. Ако икад „случајно“ сретнем ово „зло“ „прекратићу“ јој муке и спасити овај напаћени народ једног злотвора!

  Одговори

Оставите коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *