Шиптарска провокација: Довели дете у мајици ,,Велике Албаније“ на лечење у …

Поделите:

Клиничи центар Ниш, јуче: Албанци из Прешева довели дете у болницу у мајици са симболом такозване ,,Велике Албаније“.

 Фотографије су од синоћ почеле да круже друштвеним мрежама, а на њима се јасно види дечак коме је већ пружена медицинска помоћ, који на себи има мајицу такозване ,,Велике Албаније“.
На Косову и Метохији се иначе сваки симбол државе Србије и православни верски симбол сматра ,,националистичким инцидентом“ због чега тзв. ,,полиција Косова“ приводи оне који их на себи имају а одећу или предмете одузима. То, изгледа, никоме не представља препреку да одведе албанско дете у Ниш на лечење и то са истакнутим симболом фашистичке анти-српске идеје.

Тако су у Нишу на хирургији Клиничког Центра пацијенти фотографисали једно дете албанске националности из Прешева, које је на операцију доведено у мајици која на себи има симболе „Велике Албаније“.

Лекари Клиничког центра у Нишу, као што и доликује професионалцима, нису насели на ову провокацију оних који су у то увели и злоупотребили дете покушавајући да га искористе за дневно-политичке сукобе а можда и да започну серију инцидената на тај начин. Међутим, питање је зашто полиција није привела родитеље малолетника злоупотребљеног за ширење мржње.

Подсећања ради поменућемо да карте тзв „велике“, или како све чешће кажу „етничке“ Албаније, обухвата и српску територију ван Косова и Метохије која се простире до Ниша и преко Рашке области.

Говори Србија, Јужна Србија Инфо

Поделите: