Зорана Михајловић врши медијски притисак на СПЦ

Поделите:

Потпредседница Владе Зорана Михајловић изјавила ја данас да очекује да Српска православна црква буде партнер током унутрашњег дијалога о Косову, као и да пре почетка разговора не врши притисак на председника Србије Александра Вучића.

Она је изразила очекивање да ће нова фаза дијалога о Косову, током које ће председник Вучић разговарати са свим најзначајнијим институцијама и појединцима, донети једну нову политику.

– У тим разговорима очекујем да ће Српска православна црква, као вековни чувар нашег народа и културе на Косову бити добар партнер и да ће својим утицајем истински помоћи у успостављању нове врсте дијалога између Срба и Албанаца. Очекујем и да не врше притисак пре почетка разговора о Косову на председника Србије Александра Вучића – истиче се у саопштењу.

Михајловићева је додала да су све досадашње политике довеле до тога да је Косово све даље од Србије.

– Зато нам је потребна нова, мудра и рационална политика коју ће спроводити председник Србије Александар Вучић и Влада Србије – истакла је она.

Она је напоменула да је Србији потребна нова политика која за циљ има бољи живот наших сународника на Косову, политику заштите наше културне и верске баштине, очување економских интереса и помирења са албанским народом.

Поделите:
3 replies
 1. Незналица
  Незналица says:

  Ova zena je bolesna. Tesko njenom muzu ako ga ima. Rijetko se moze sresti ovakva gordost i ambicioznost otvorenog tipa. Ljudi to obicno kriju, na farisejski nacin, ona mucenica ne moze to ni da sakrije.

  Nevezano za njenu izvavICU, jer nju niko za nista i ne shisha…nece Irinej Bulovic moci spavati, sve se trese vladicanski dvor u Novom Sadu o Zoke…kakva mucenica.

  Одговори
 2. Патриота
  Патриота says:

  Данашња изјава је још један у мору њених скандала и до сад никакву казну да добије за тај погани језик и брљотине око Руса и Кинеза, жена је једном речју ЗЛО и треба је сменити јер вређа патријарха и српски народ који јој гласно и јасно поручује да је КОСОВО И МЕТОХИЈА СРБИЈА И НИШТА ДРУГО ДО СРБИЈА!!!

  Одговори
 3. Пера Ложач
  Пера Ложач says:

  Једини реалан резултат унутрашњег дијалога је проглашење ОКУПАЦИЈЕ ДЕЛА ТЕРИТОРИЈЕ СРБИЈЕ.
  Све остало је фарса.

  Одговори

Оставите коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *