Трампа гађали руским заставама (ВИДЕО)

Поделите:

Амерички председник Доналд Трамп доживео је непријатно изненађење на Kапитол хилу, где је поподне имао ручак са републиканским сенаторима.

По уласку у Kонгрес на њега су представници организације која тражи опозив председника бацили руске заставе и викали „Трамп је издајник“, преноси Спутњик.

Руске заставице, на којима је писало „Трамп“, бацио је Рајан Kлејтон, члан организације „Америка предузима акцију“, јавио је ЦНН.

Kлејтон (36), који је из Вирџиније, је приведен и против њега је покренута пријава због незаконитог понашања, саопштила је портпаролка полиције Kапитол хила Ева Малецки.

Сада власти Kапитола истражују како је Kлејтон успео да дође до те локације с обзиром на то да је била потребна акредитација. АП наводи да је Kлејтон, заједно са новинарима, био на само неколико метара од Трампа када је бацио руске заставице.

„Трамп је издајник. Зашто разговараш о смањењу пореза када би требало да говориш о издаји“, узвикнуо је Kлејтон после чега су га привели припадници безбедносних снага.

Kлејтон је у јулу такође био међу групом новинара у Сенату, а тада је руске заставице бацио на Трамповог зета, Џереда Kушнера.

 

 

Вести

Поделите: