Весна Пешић: Не подносим Српску цркву!

Поделите:

Поделите:
22 replies
 1. miha bukovac
  miha bukovac says:

  Ako izuzmemo Svetog Savu, onda čitava istorija SPC je jedna lopovska polika! Izvesno da je taj poglavar SPC, Irinej Gavrilović veliki lopov i pokvarenjak, majmun u mantiji,. On je svakako dosta izkompromitovao SPC, ali SPC nije ni ranije (u vreme JBT) bila od ugleda, jer su popovi oduvek u narodu važili kao lopovi, pa je i patrijarh German (kao i onaj Nikolaj Velimirović) isto bili (u prvom redu) političari sa lopovskom politikom ali i lopovi po karakteru! Sa izuzetkom patrijarha Pavla koji je bio suviše fizički slab, mali beznačajan da bi na autoritaran način postavio moralne norme a njegov moralni autoritet su ostali vladike (i popovi) samo izigravali i koristili ga za svoje sebične (lopovske) interese i lopovsku politiku.

  Одговори
 2. Зоран Сиришки
  Зоран Сиришки says:

  Само што јој не цури крв из уста… Јадница, види се на лицу какав је то страшни рак душевне поремећености која се зове Србомржња!

  Одговори
 3. Saša
  Saša says:

  ZATO NE PODNOSIM VESNU PEŠIĆ,ONA NIJE GRAĐANIN SRBIJE,NIJE BORAC ZA LJUDSKA PRAVA,NEGO U SLUŽBI ANTISERBIZMA RATNIČKO ŠOVINSTIČKA FORMACIJA KOJA VOLI PARE I SVOJE DUPE.STRELJAJTE SAD,VAŠA STVAR.

  Одговори

Оставите коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *