Панаотовић: Политички неодговорна и беспризорна хајка на портал Видовдан!

Поделите:

Социолог Бојан Панаотовић оценио је вечерас да је хајка на портал Видовдан беспризорна, инфантилна и политички неодговорна.

– Сав „грех“ и „ретроградност“ уредништва Видовдана садржи се у томе што је предочило својим читаоцима оригиналне цитате твитова јавних личности поводом првостепене пресуде генералу Младићу и изнад истих ставило сатиричан наслов “ Топ листа хашких лобиста“ што асоцира на свима знану Топ листу надреалиста. У овом тексту рађеном по принципу „преносимо са твитера“ нема никаквих квалификација, осуда и стигматизације. Политички прваци и јавне личности требало би да се забрину над чињеницом селективне правде Хашког трибунала, његове апсолутне злоупотребе у политичке сврхе и да одговоре на питање како то у једном грађанском рату у коме су учествовале бар три стране, једна од њих бива драконски осуђивана у 90% случајева? Уместо да се фокусирају на ова, круцијална питања која се тичу скрнављења Јустиције, део јавних личности окомио се на портал Видовдан и један бениган чланак са сатиричним насловом. – рекао је Панаотовић.

– Такође, уникатан „бисер“ нашег савременог политичког живота представља и сомнабулна тврдња да власт подстиче фашизам у друштву за шта је доказ помињани текст на једном (приватном) порталу.
Са оваквим друштвеним акцијама, коментарима и светоназорима, опозиција актуелној власти неће далеко догурати и ако су ове домети алтернативе естаблишменту, нико не треба да се зачуди ако Вучић остане на власти до 2035.- закључује Панаотовић.

Поделите:
8 replies
 1. PR
  PR says:

  Uglavnom NATOvci i autonomasi su izgubii bitku. Lale: Injac, Radun, Panaotovic i jos neki su „aneksirali“ Vojvodinu sovom ljubvom ka njoj(zi).

  Jos kad Kresovic „pogura“….teska artiljerija Kreso….nema Canak saMse.

  Одговори
 2. Ђорђе Ивковић
  Ђорђе Ивковић says:

  А где сте ви то видели „хајку на Видовдан“?
  Кад вас буду хапсили, као, ево актуелно, Томислава Ловрековића, онда причајте о хајци.

  Што се мене лично тиче, ја имам исти третман на „Данас“, „Видовдан“, „НСПМ“ или „Стање ствари“ или црногорски ИН4С (занимљиво, а да ништа нисам тамо ни коментарисао???)… – на „црној листи“ сам. Или, на „Новом Стандарду“, „Аутономији“, „Б92“, хрватском „Аутографу“, „Зокстеру“, „Српској акцији“, „Преврату“, Српском културном клубу“, (раније на „Слободној Војводини“, „е-новинама“…)… ко зна где још, сам банован. И кад се саберу разлози, сведе се све на то да имамо посла са комуњарама и/или усташама. И сад се руге свађају нешто међ’ собом. Без бриге, народна мудрост је већ антиципирала такве ситуације: „Ругале се руге, па постале друге!“, тако да се ништа не треба секирати око ове „хајке“.

  Одговори

Оставите коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *