N1 подноси кривичне пријаве, тврде да је Гујон покренуо хајку на њих!

Поделите:

Антић: „Ако им се нешто не допадне, то једноставно одбијају да прихвате.“

„Осећам да је моја безбедност угрожена, стварно не знам да ли ће неко на улици да ме удари зато што мисли да сам ја непријатељ српског народа јер сам водила разговор са Гујоном онако како му се не допада“ – изјавила је Марија Антић, новинарка ТВ Н1.

НУНС наводи да је несхватљиво да ни други медији, осим портала Вајс  и Н1 у ових неколико дана, кад већ нису раније, нису покушали да направе целовиту причу и о Гујону – од тога шта ради сада до тога за шта се залагао некада. Осим понављања како је он велики српски пријатељ и преписивања онога што је сам рекао да је урадио за Србе на Kосову, нема других података.

И потпуно је поражавајуће да се, осим НУНС-а, до сада ниједна организација није огласила у одбрану Марије Антић. Неколико колега на друштвеним мрежама, којима је она, каже, јако захвална, пружило јој је подршку.

Не очекује заштиту и поред тога што су редакција и телевизија Н1 стале иза ње. „Арно Гујон својим континуираним објавама на друштвеним мрежама обмањује јавност да Н1 против њега води кампању, и отвара простор за хајку таблоида на Н1 и нашу новинарку… Резултат Гујонове кампање против Н1 јесу бројне претње због којих ће Н1 поднети кривичне пријаве тужилаштву“, саопштено је из ове телевизије.

Марија Антић на крају поручује: „Радим свој посао, наставићу и даље исто тако. Посао новинара није да бира шта ће да саопшти, а шта да пита, нити да размишља да ли ће некоме да се допадне истина или не, наш посао је да кажемо истину.“

 

НУНС

Поделите:

5 COMMENTS

 1. Трули мафијаши из труле америке а веза је циа-питреус-н1-уништити СРБЕ И СРБИЈУ. То је та веза из труле мафијашко фашистичке америке.

 2. Овој новинарки антиће могу да кажем само једно није исто мислити и срати. Нможеш ти да водиш емисију а позвала си га у госте а заболе те да ли му се то свиђа или не. Џукело белосветска. Што ти ниси отишла са њим на КиМ па да видиш радост те деце и људи жељних да их бар неко штити и да им помогне. Сама чињеница да је дошао да помогнењ ФРАНЦУЗ ПОРЕД ТОЛИКО СРБА И СРБКИЊА МЕЂУ КОЈИМА ЈЕ И ОВА ЏУУКЕЛА.

 3. HAHAHAHA,TETKICA,HIGIJENICARKA,IZ VIDOVDANA,PANICNO CISTI KOMENTARE.
  MORE,SVI STE VI ISTI.VI NATOVCI,OPORTUNISTI…STO BI MILOSRDNI ANDJELKOVIC REKAO,“KOLABORANTI,JER TAKO MORA“.
  VELEIZDAJNICI SOPSTVENE KICME.
  ENO COVEKU PRETE SIPTARI,DA CE DA GA UBIJU.
  I STA,TREBA DA SE SPAKUJE I ODE IZ SRBIJE …
  SVE OTERASMO STO VALJA,SVE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here