Панаотовић: Политички неодговорна и беспризорна хајка на портал Видовдан!

Поделите:

Социолог Бојан Панаотовић оценио је вечерас да је хајка на портал Видовдан беспризорна, инфантилна и политички неодговорна.

– Сав „грех“ и „ретроградност“ уредништва Видовдана садржи се у томе што је предочило својим читаоцима оригиналне цитате твитова јавних личности поводом првостепене пресуде генералу Младићу и изнад истих ставило сатиричан наслов “ Топ листа хашких лобиста“ што асоцира на свима знану Топ листу надреалиста. У овом тексту рађеном по принципу „преносимо са твитера“ нема никаквих квалификација, осуда и стигматизације. Политички прваци и јавне личности требало би да се забрину над чињеницом селективне правде Хашког трибунала, његове апсолутне злоупотребе у политичке сврхе и да одговоре на питање како то у једном грађанском рату у коме су учествовале бар три стране, једна од њих бива драконски осуђивана у 90% случајева? Уместо да се фокусирају на ова, круцијална питања која се тичу скрнављења Јустиције, део јавних личности окомио се на портал Видовдан и један бениган чланак са сатиричним насловом. – рекао је Панаотовић.

– Такође, уникатан „бисер“ нашег савременог политичког живота представља и сомнабулна тврдња да власт подстиче фашизам у друштву за шта је доказ помињани текст на једном (приватном) порталу.
Са оваквим друштвеним акцијама, коментарима и светоназорима, опозиција актуелној власти неће далеко догурати и ако су ове домети алтернативе естаблишменту, нико не треба да се зачуди ако Вучић остане на власти до 2035.- закључује Панаотовић.

Поделите:

8 COMMENTS

  1. Uglavnom NATOvci i autonomasi su izgubii bitku. Lale: Injac, Radun, Panaotovic i jos neki su „aneksirali“ Vojvodinu sovom ljubvom ka njoj(zi).

    Jos kad Kresovic „pogura“….teska artiljerija Kreso….nema Canak saMse.

  2. А где сте ви то видели „хајку на Видовдан“?
    Кад вас буду хапсили, као, ево актуелно, Томислава Ловрековића, онда причајте о хајци.

    Што се мене лично тиче, ја имам исти третман на „Данас“, „Видовдан“, „НСПМ“ или „Стање ствари“ или црногорски ИН4С (занимљиво, а да ништа нисам тамо ни коментарисао???)… – на „црној листи“ сам. Или, на „Новом Стандарду“, „Аутономији“, „Б92“, хрватском „Аутографу“, „Зокстеру“, „Српској акцији“, „Преврату“, Српском културном клубу“, (раније на „Слободној Војводини“, „е-новинама“…)… ко зна где још, сам банован. И кад се саберу разлози, сведе се све на то да имамо посла са комуњарама и/или усташама. И сад се руге свађају нешто међ’ собом. Без бриге, народна мудрост је већ антиципирала такве ситуације: „Ругале се руге, па постале друге!“, тако да се ништа не треба секирати око ове „хајке“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here