Стевица Деђански: Напади из Сарајева више нису изузетак већ правило!

Поделите:

Одговор Стевице Деђанског на клевете и увреде које су стигле са сарајевског портала „Слободна Босна“:

 

Сарајевски портал „Слободна Босна“ ПРОТИВ Видовдана и Стевице Деђанског!

 

– Изјаве као ова, која је дошла из Сарајева, више нису изузетак, већ правило. Политика која довела до масовних крвопролића, хиљаде мучених и убијених и геноцида над српским народом се поново јавно показује. Она никада није нестала само се примирила и сакрила али је увек спремна да поново уради исто. Они који овако говоре, су спремни опет, у сваком моменту, да убијају српску децу и жене. За мушкарце немају храбристи, осим ако однос није 100 према 1. Напад за фашизам најчитанијег српског портала Видовдан, само то додатно потврђује. Људи које представља клан Изетбеговића су прави фашисти. Они који покушају да линчују српског премијера на комеморацији жртвама а величају и диче се ратним злочинцем Насером, воде се идејом да је напад најбоља одбрана. Њихово време је прошло. Србија није више слаба већ гарант опстанка српског народа. То их нервира, а и немају више упориште ни у свом народу за такву злочиначку политику. Мада, морам да приметим, да у њиховом одговору има потписа и неких срба из Србије којима је јака Србија проблем и могу да опстају само кад је Србија поражена и када је слаба. На срећу то више није могуће.

Стевица Деђански, Видовдан

Поделите:

7 COMMENTS

 1. Srbija bi bila kudikamo jaca da je kapitalisticka, i u NATO paktu……a ovakve prazne svadje sa susedima ne bi ni voila. Likovi tao Stevica Gadjanski u stvari planduju kad je Srbija slaba, ni na nébuleuse ni na zemlji, i paranoicna. Sutra da Srbija otrese prasinu sa sebe i udje u NATO garantujem da bi se i Bakir, i Milo i Zaev takmicili ko ce biti veci srpski prijatelj i saveznik. Ali garantujem, 100%.

 2. „Напад за фашизам најчитанијег српског портала Видовдан, само то додатно потврђује. “
  „ВИДОВДАН“ НИЈЕ СРПСКИ ПОРТАЛ, ВЕЋ АУСТРОУГАРСКИ ПОРТАЛ БОСАНАЦА НА ЗАДАТКУ ИЗДАЈЕ СРПСТВА
  А шта ко пише међ’ Босанцима и Личанима ко је гори аустроугар ниђе везе нити је икога брига.

 3. gospodin ivkovic je mnogo obrazovaniji i informisaniji od mene, pa nisam mozda ni dostojan da nesto pobijam od njegovih misli. Mislim da on i ja pricamo o istoj stvari mozda iz dva razlicita ugla. Pre 1 sv rata su srbi cak i iz bogate i obrazovane Vojvodine dolazili da zapoveda vlada Srbije za koju ce oni da rade i sluze joj. Srbi iz Bosnr i Like tacno je da imaju neku pidsvesnu mrznjy prema Srbiji i mozda nije slucajno da je masa popova SPC nalazena u tim krajevima. Da su laktarosi koji bi da se kurce u srbiji to je tacno, mada ih ne bi nazivao izdajnicima. Taj izraz ne volim ni da dajem ni da primam.

  Ja ofmah kazem zlocinac prema stbiji.

  • Не треба нарочито образовање да би се разумело о чему пишем. Треба се само држати јасних и свима доступних чињеница и података.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here