Stevica Deđanski: Napadi iz Sarajeva više nisu izuzetak već pravilo!

Podelite:

Odgovor Stevice Deđanskog na klevete i uvrede koje su stigle sa sarajevskog portala „Slobodna Bosna“:

 

Sarajevski portal „Slobodna Bosna“ PROTIV Vidovdana i Stevice Deđanskog!

 

– Izjave kao ova, koja je došla iz Sarajeva, više nisu izuzetak, već pravilo. Politika koja dovela do masovnih krvoprolića, hiljade mučenih i ubijenih i genocida nad srpskim narodom se ponovo javno pokazuje. Ona nikada nije nestala samo se primirila i sakrila ali je uvek spremna da ponovo uradi isto. Oni koji ovako govore, su spremni opet, u svakom momentu, da ubijaju srpsku decu i žene. Za muškarce nemaju hrabristi, osim ako odnos nije 100 prema 1. Napad za fašizam najčitanijeg srpskog portala Vidovdan, samo to dodatno potvrđuje. Ljudi koje predstavlja klan Izetbegovića su pravi fašisti. Oni koji pokušaju da linčuju srpskog premijera na komemoraciji žrtvama a veličaju i diče se ratnim zločincem Naserom, vode se idejom da je napad najbolja odbrana. Njihovo vreme je prošlo. Srbija nije više slaba već garant opstanka srpskog naroda. To ih nervira, a i nemaju više uporište ni u svom narodu za takvu zločinačku politiku. Mada, moram da primetim, da u njihovom odgovoru ima potpisa i nekih srba iz Srbije kojima je jaka Srbija problem i mogu da opstaju samo kad je Srbija poražena i kada je slaba. Na sreću to više nije moguće.

Stevica Deđanski, Vidovdan

Podelite:

7 COMMENTS

 1. Srbija bi bila kudikamo jaca da je kapitalisticka, i u NATO paktu……a ovakve prazne svadje sa susedima ne bi ni voila. Likovi tao Stevica Gadjanski u stvari planduju kad je Srbija slaba, ni na nébuleuse ni na zemlji, i paranoicna. Sutra da Srbija otrese prasinu sa sebe i udje u NATO garantujem da bi se i Bakir, i Milo i Zaev takmicili ko ce biti veci srpski prijatelj i saveznik. Ali garantujem, 100%.

 2. „Napad za fašizam najčitanijeg srpskog portala Vidovdan, samo to dodatno potvrđuje. “
  „VIDOVDAN“ NIJE SRPSKI PORTAL, VEĆ AUSTROUGARSKI PORTAL BOSANACA NA ZADATKU IZDAJE SRPSTVA
  A šta ko piše međ’ Bosancima i Ličanima ko je gori austrougar niđe veze niti je ikoga briga.

 3. gospodin ivkovic je mnogo obrazovaniji i informisaniji od mene, pa nisam mozda ni dostojan da nesto pobijam od njegovih misli. Mislim da on i ja pricamo o istoj stvari mozda iz dva razlicita ugla. Pre 1 sv rata su srbi cak i iz bogate i obrazovane Vojvodine dolazili da zapoveda vlada Srbije za koju ce oni da rade i sluze joj. Srbi iz Bosnr i Like tacno je da imaju neku pidsvesnu mrznjy prema Srbiji i mozda nije slucajno da je masa popova SPC nalazena u tim krajevima. Da su laktarosi koji bi da se kurce u srbiji to je tacno, mada ih ne bi nazivao izdajnicima. Taj izraz ne volim ni da dajem ni da primam.

  Ja ofmah kazem zlocinac prema stbiji.

  • Ne treba naročito obrazovanje da bi se razumelo o čemu pišem. Treba se samo držati jasnih i svima dostupnih činjenica i podataka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here