Iza ubistva Ivanovića stoje stranci i albanci

Podelite:

Na dan nastavka pregovora u Briselu i pred sutrašnju odluku tzv. Skupštine tzv. Kosova o specijalnom sudu za ratne zločine OVK dešava se ubistvo Ivanovića. Srbija, objektivno, nakon ovoga mora da se povuče iz pregovora u Briselu, a onda se time daje drugoj strani argument za sve akcije protiv srpskoga naroda.

Istorija nas ništa nije naučila: Ameri su nas naterali da se povučemo iz Vens-Ovena 1993. a onda su nas sastavili sankcijama! Naterali su nas da se povučemo iz Z4 u Hrvatskoj, a onda je usledila Oluja. Naterali su nas da se povučemo iz Rambujea, a onda je usledila agresija. Onaj ko je ovo uradio želi na isti način Srbiji da našteti, da se ona povuče iz svega, a da se onda nju okrivi za nekooperativnost. A najgore što su unutrašnje pete kolone u Srbiji, izgleda, jedva dočekale ovo ubistvo kako bi optužili Beograd, kao da su srećni zbog ubistva! I sada zbog tih hordi spremnih da pale Beograd za interese Albanaca i Zapada, Vučić ako se povuče, biće da je sa Haradinajem ubio Ivanovića, a ako se ne povuče pokazaće slabost pred svojim narodom što će se dočekati na nož.

Poslednjih 30 godina nas rade na istu foru i na istu foru nas uništavaju, a horde hijena su spremne da zapale Beograd, što Albanci i očekuju od ludih Srba. Čak i ako su neki Srbi ovo uradili, odmah moraju biti kažnjeni najstrože da ne bi dolazilo do podela među nama.

Nenad Uzelac, FB nalog

Podelite:

1 komentar

  1. Trebalo bi da neko javi prvom bezbednjaku srbije da je ovi dana na srpskoj svetoj zemlji boravio doga voker, tek toliko da covek zna jer on to sam nemoze da poveze sa ovim ubistvom jos jednog casnog pripadnika mog naroda. Neka ti laka crna kosovska zemlja moj brate.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here