Boban Devečerski: Ovo je vek u kojem govor guz*ce nadilazi svaku misao!

Podelite:

Da…čudno je ovo mesto! Izbacim par mudrosti veka, pa dobijem nekoliko desetina kurtoaznih lajkova, na priliku: Jel’ to Andrić!? A neka tamo sevne guzovima uz duboku misao: „Jer’ ima neki za dopisivanje?“ I dobije 2580 lajkova, 567 ponuda za diskretno druženje, 239 ponuda za letovanje u dvoje u Kušadasiju i 330 ponuda za brak u inostranstvo…

Ovo je vek u kojem govor guzice nadilazi svaku misao! Misao u trenu preleti svemir, guzica ga obuhvati brzinom većom od brzine svetlosti i usisa u sebe ogromnom snagom crne rupe između! Tu dolazi do zakrivljenja vremena i svih ostalih tvrdih predmeta koji joj se nađu na putu!

Sve ovo je jedna ogromna gajba „padavičarki“(jabuke koje pri branju propadnu kroz ruke i tresnu o zemlju, tzv. Njutnovače), koje odmah krenu da se kvare na mestima gde im se jave uboji, voćni dekubitusi! Kada uz njih stave zdravu jabuku, ovi uboji pređu na nju, kao velike boginje!

Daleko ode ova nauka!

 

Boban Devečerski

Patriot

Podelite:

1 COMMENT

  1. Baš ne razumem vas pametne ljude: dobro znate šta su mediji i „javnost“, a svejedno vam dupe žudi za njima.. idete na izvor Zla, posle se nama žalite da su vas uprljali? Ko b’ se tome nado?! A znate barem onu jednu narodnu: ko z’đavolom tikve sadi – o glavu mu se obile!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here