Албанац ножем „тражио“ срце!

Поделите:

Био је крупан човек, али је имао благу нарав. Нема коме није помогао. Није имао пријаву ни за непрописно паркирање, а камоли за нешто веће. Трагично је што је такав човек свирепо убијен и то због баналности.

Овако су у недељу у неверици говорили Белоцрквани о свом суграђанину Перици Гавриловићу (37), који је у суботу око 4.30 ујутру убијен насред улице у Бечу.

Према њиховим сазнањима, која су добили од својих рођака, очевидаца овог злочина, до трагедије је дошло у непосредној близини кафића „Спејс бар лаунџ“, који је Гавриловић држао са још двојицом пријатеља. Он и конобар, 28-годишњи држављанин Босне и Херцеговине, кобног јутра су заједно изашли из кафића и кренули кући изузетно прометном улицом Отакрингер штрасе, где су наишли на тројицу Албанаца и две девојке, наводно српске држављанке. После краће расправе, један Албанац је извадио нож и зарио сечиво конобару у стомак, док је Гавриловића убо директно у срце.

Гавриловић је у Бечу живео скоро две деценије. Његови родитељи, који су у родном Јасенову, селу код Беле Цркве, држали кафану, много раније су се преселили у аустријску престоницу. Он им се придружио када је завршио Средњу техничку школу.

ИДЕНТИФИКОВАН УБИЦА

НЕЗВАНИЧНО сазнајемо да је аустријска полиција, на основу снимака сигурносних камера са неколико угоститељских објеката у Отакрингер штрасе, где се налази и „Спејс бар лаунџ“, идентификовала убицу, који је у бекству. Наводно се ради о Албанцу са српским држављанством.

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here