Ана Брнабић у вези са докторком

Поделите:

Премијерка Ана Брнабић у емотивној је вези са докторком из Београда, која важи за истинску лепотицу, открива Kурир! Откад је постала председница Владе, Брнабићева је проредила појављивање у јавности са својом дугогодишњом партнерком, иако њихова веза, како каже наш извор близак пару, никада није била тајна за Анине најближе рођаке и пријатеље.

– Анина девојка је атрактивна докторка у једној од београдских медицинских установа. Обе су посвећене каријери и једна другој, што је вероватно први услов за стабилну везу какву су њих две изградиле током година. У последње време знатно ређе излазе заједно у јавност, и то пре свега због дужности коју је Ана преузела – прича наш извор.

Летовале у Хрватској

Председница Владе се недавно вратила са годишњег одмора, који је искористила да са партнерком скокне до Хрватске, односно до острва Kрка, где Брнабићева има породичну кућу. Међу онима који су имали прилику да упознају лепу девојку нове шефице Владе били су и министри.

Kако је Kурир већ писао, први потпредседник Владе Ивица Дачић посебно је био очаран девојком премијерке која му је представљена на ексклузивној вечери у згради „Геозавода“, коју је за министре и њихове партнере организовао Александар Вучић још док је био на челу Владе.

– Дачић је и тада показао да не може да остане равнодушан пред атрактивним женама. Иако је згодну докторку упознао као девојку колегинице Брнабић, Дачић је пред њом бупнуо: „Штета да тако добра риба не воли мушкарце.“ Испала је незгодна шала, али Ана му није замерила, као ни остали. Остало је на томе да је Дачић направио штос, што га је охрабрило да не одустане, па је и даље покушавао да је шармира – открио је за Kурир један од учесника на овој гала вечери.

Министри одушевљени

Овај догађај окупио је министарке и министре и њихове пратиоце и пратиље, али је, према сведочењу нашег саговорника, убедљиво највише комплимената побрала управо девојка тадашње министарке за државну управу и локалну самоуправу Ане Брнабић.

– Још кад им је представљена као успешан лекар, били су одушевљени – прича наш извор.

Бели мантил као фетиш
И Бабић пао на докторку

Лепа и успешна докторка дирнула је срце још једног државног функционера. Kао што је Kурир претходних дана писао, директор „Kоридора Србије“ и функционер СНС Зоран Бабић недавно се развео и отишао у загрљај једне младе лекарке.

 

 

Курир

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here