Бакици из Неготина изгорела плантажа марихуане!

Поделите:

Kада је ватрогасцима из Неготина јављено да је избио пожар у помоћној кући једног домаћинства у оближњем селу Уровица, нису ни слутили да ће пожар гасити у лабораторији марихуане!

На згаришту лабораторије откривено је 200 саксија “траве” и заплењено више од три килограма марихуане, а власница имања Дара Т. (66) је, уз пријаву због неовлашћеног држања и стављања у промет опојних дрога, зарадила и пријаву због нуђења мита, јер је покушала да подмити ватрогасце да је не одају.

– Чим су ватрогасци угасили пожар, запрепастили су се призором! Затекли су 200 саксија са марихуаном, систем за вентилацију, лампе, клима-уређаје, калорифере… Због пожара је сасвим случајно откривена комплетна лабораторија за узгој марихуане у вештачким условима – сазнајемо од надлежних.

Осумњичена жена, видевши шта ју је снашло, досетила се како да се извуче и понудила новац ватрогасцима да је не пријаве!

Наравно, ватрогасци су одмах позвали полицију. Један од ватрогасаца је у чуду казао: “Аман, угасисмо пожар у правој лабораторији марихуане, као на филму”.

Против Даре Т. су поднете пријаве због стављања у промет опојних дрога и нуђења мита, након чега јој је одређено задржавање до 48 сати.

 

Ало

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here