Бане Трифуновић: ЈАНKОВИЋ РАДИО ЗА СЛУЖБУ!

Поделите:

Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Србије Саша Јанковић одувек је био човек службе, судећи бар према Твитер преписци Јанковићевих некадашњих сарадника и потписника фамозног „Апела 100“ – глумца Бранислава Трифуновића и водитељке Биљане Лукић – са бившим шефом ДС Бојаном Пајтићем.

Наиме, Трифуновић је, између осталог, открио да је служба ушла у Јанковићев покрет много пре председничких избора.

– Тамо је служба ушла пре формирања и много пре избора… то је проблем… никако после – дословце је написао Трифуновић, који ни овог пута није пропустио прилику да још једном жестоко искритикује дојучерашњег саборца.

– Погледај Недељник..срамно и бестидно – написао је Трифуновић алудирајући на интервју који је Јанковић дао Недељнику, а у коме је између осталог све оне који су напустили покрет назвао „Вучићевцима и Гашићевцима“.

 

 

 

Подсетимо, Српски телеграф недавно је открио да је Јанковић врбован у рад служби након сумњиве смрти свог друга Предрага Јанковића.

– Оберучке је прихватио сарадњу и прање досијеа, а касније је као сарадник постављан на високе и озбиљне функције у држави, одакле је имао увид у врло важне информације и бројне државне тајне – рекао нам је тада добро обавештени извор Српског телеграфа из безбедносних кругова.

Поред тога, да је сарадник служби Јанковића су оптужили и лидер покрета „Доста је било“ Саша Радуловић и лидер ЛДП Чедомир Јовановић.

Лидер ЂБ Саша Радуловић у свом отвореном писму јавно је оптужио Јанковића да је шпијун када је открио да му је бивши заштитник грађана 2004. године открио да ДС има службу јачу од државне безбедности, те да је и сам њихов члан.

С друге стране, Јовановић је у неколико наврата је јавно говорио да су Јанковића створиле обавештајне службе и да за све што ради добија савете из БИА.

– Kаже Саша Јанковић јавио му пријатељ из БИА да неће дочекати крај другог круга, јавио му пријатељ из БИА да не иде у Сребреницу, јавио му пријатељ из БИА да не иде на протесте… Па шта ако му је пријатељ из БИА јавио још нешто, а он нам то не каже?! Kако то да мени никада ништа није јавио пријатељ из БИА? Kако то ја, који сам „сурчинац“, „земунац“, револвераш српске политике, никада у животу нисам помислио да одем у неку стрељану. А тек у БИА стрељану – навео је недавно Јовановић.

 

 

Република

 

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here