Београдски геј активиста претио жени која га је примила у свој дом!

Поделите:

Бојана Албахари је на свом Фејсбук налогу написала да су познати геј активисти Стојановић и Пушкар напустили њен стан у који их је она примила након што су из Србије дошли у Канаду. Подсећамо читаоце да су од свог одласка у Канаду ова двојица геј активиста направили перформанс истичући да су из Србије отишли због наводне угрожености.

А ево шта је Бојана написала:

 

Данас је тачно недељу дана од кад су Бобан Стојановић и Адам Пушкар напустили мој дом. Нису изашли добровољно. Решила сам се пијавица! Пре 13 месеци, отворила сам врата свог дома и срца двојици, у суштини, непознатих људи. Омогућила сам им долазак и боравак у овој земљи. Добили су папире, али не коначне. И мене су успели да завију у црно, као и пола Београда. Људима су узели паре на зајам и дошли у Kанаду. А овде су живели о мом трошку! Kао што неки од вас знају, ја немам посао већ 4 године и живим од кредита од банке…
Разочарана сам. Нисам тужна. Поднела сам пријаву полицији за претње које ми је Бобан изговорио. Рекао је, са невероватном мржњом према особи која му ништа лоше није никад учинила, да ће ми тек сад засрати живот. Полицајац који је дошао код мене да узме изјаву је рекао да они са својим папирима би требало да пазе и како улицу прелазе, а не да прете жени која јесте Kанађанка.
Није ме било на фејсу од тада. Сад сам добро

 

Поделите:

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here