.Божо Прелевић: Напустио сам Јанковића, желим му сву срећу

Поделите:

Адвокат пре десетак дана на ванредној скупштини ПСГ избран за цлана Председништва покрета* „Нажалост већ неко времем имамо разлике у ставовима, па је ово логичан след догађаја“

Адвокат Божо Прелевић потврдио је за Недељник да је напустио Покрет слободних грађана.

„Ја сам свој посао завршио, поставио сам одборе на ноге, што је и био мој задатак. Нажалост већ неко времем имамо разлике у ставовима, па је ово логичан след догађаја. Изашао сам, али им желим сву срећу“, рекао је Прелевић за наш сајт.

Адвокат пре десетак дана на ванредној скупштини ПСГ избран за цлана Председништва тог покрета.

Дневни лист Блиц објавио је у свом штампаном издању да су Покрет напустили Прелевић и редитељ Kокан Младеновић.

Прелевић је руководство Покрета обавестио писаним путем, убрзо након ванредне скупштине ПСГ. „Мој задатак је био да формирам Градски одбор, ја сам то и окончао. Такоде сам формирао и 12 општинских одбора и тај посао је такође завршен“, рекао је Прелевић .

С друге стране, Kокан Младеновић је демантовао писање овог листа рекавши за Данас да он никада није ни био члан овог покрета нити да је био у контакту са њима.

Покрет слободних грађана већ неко време се суочава унутрашњим потресима. Из покрета су изашли и Срђан Шкоро, затим покретач Апела 100 Драган Поповић и његова супруга, бивши генерални секретар ПСГ Маја Стојановић.

 

 

Недељник

 

 

 

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here