Брнабићева на такмичењу ученика, не иде на „прајд“

Поделите:

МИНИСТАРКА Ана Брнабић неће присуствовати „прајду“, који је најављен за суботу, у исто време када се одржава такмичење у Научно-технолошком парку Звездара, на ком учествује 30 тимова из целе Србије, односно 120 ђака из основних школа који су постигли најбоље резултате у претходним фазама такмичења. Осим присуства такмичењу, Брнабићева је отказала све друге активности јер припрема експозе за Народну скупштину – наводе за „Новости“ из њеног кабинета.

– Министарка Брнабић ће у суботу, 24. јуна, посетити Научно-технолошки парк Звездара, где ће присуствовати финалном такмичењу у програмирању мБот робота у оквиру лиге КОДИРАЊЕ, која је део акције „Битка за знање“. Њено присуство потврђено је пре неколико недеља, јер је Министарски савет за иновационо предузетништво и информационе технологије и цео тим Владе, кроз рад министарстава за трговину, туризам и телекомуникације, просвете и државне управе и локалне самоуправе, подржао ову акцију и обезбедио део обука за наставнике, сарадњу са школама и средства за куповину робота за чак 200 основних школа у Србији – наводи се у саопштењу.

Новости

Поделите:

2 COMMENTS

 1. Да, нажалост она не иде на Прајд.
  Прајд улази у школе. А ми наивни као ето иде да види дечицу.

  Е сада је време да се министар Шарчевић извини Инцест траума центру и да прогута онај криминални приручник који подстиче дечију преуранјену и настрану сексуалност.

  Наравно, уколико родителји ништа тим поводом не ураде.
  Е баш хвала Вучићу што нам је шаље у школе.

  • Да ли је школа обезбедила сагласност родитеља ученика да буду у друштву декларисане ЛГБТ особе.
   Постоји неколико законских одредби које то спречавају.
   Ситуација уопште није безазлена.
   Замислите бесне родитеље на том скупу где им будућа премијерка промовише ЛГБТ вредности (сама њена појава је промоција истих).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here