Чеда Јовановић: Саша Јанковић је апдејтовани Kоштуница

Поделите:

Јовановић каже да је лидер Покрета слободних грађана начинио потез погубан по опозицију у Србији. „За мене је то подмукло и очекивано. И неискрено као и много тога што је до сада урадио. Он није желео сарадњу са Демократском странком због тога што не може да шефује демократама“, каже лидер ЛДП

Лидер Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић каже да је Саша Јанковић „апдејтовани Kоштуница“ због, како је назвао, очекиваног и подмуклог раскида сарадње са Демократском странком.

Јовановић каже да је лидер Покрета слободних грађана начинио потез погубан по опозицију у Србији.

„За мене је то подмукло и очекивано. И неискрено као и много тога што је до сада урадио. Он није желео сарадњу са Демократском странком због тога што не може да шефује демократама“, рекао је Јовановић.

Говорећи о Kосову, Јовановић је истакао да је потпуно „примитиван, покварен и лузерски“ став да свако ко је спреман да разговора о Kосову – издајник.

Он је питао да ли разговоре са председником Србије Александром Вучићем избегавају „Борис Тадић, који је направио Српску напредну странку, Вук Јеремић, који се са Вучићем разишао кад није добио подршку за предеседничке изборе и Јанковић, који је са Томиславом Николићем и Вучићем без проблема сарађивао од деведесетих година“.

Јанковић је прекинуо сарадњу са Демократском странком због тога што је лидер демократа Драган Шутановац јавно понудио Вучићу сарадњу на изменама Устава.

 

Недељник

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here