Čeda u trci za gradonačelnika Beograda!

Podelite:

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović biće kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda na predstojećim lokalnim izborima.

„Politika LDP-a mora biti predstavljena na predstojećim izborima u Beogradu. Čedomir Jovanović, koji ima politički autoritet kao predstavnik LDP i koji je pozivao građanske i demokratske snage u zemlji na političko ujedinjenje i u brojnim trenucima ustupao drugima pravo da predvode opozicionu scenu u Srbiji, sada je pravi izbor nekoga ko bi mogao da bude nosilac te politike“, rekao je portparol te stranke Jovan Najdenov.

On je kazao da će LDP insitirati na svojim programskim načelima i da će razgovarati sa svim strankama u okviru građanske i demokratske opozicije sa kojima dele ista načela.

„Na narednim beogradskim izborima insistiraćemo na našim programskim načelima i pozvaćemo sve stranke u okviru građanske demokratske opozicije da razgovaramo oko tih načela“, kazao je Najdenov i dodao da će sačekati da vide za kakva načela će se zalagati stranke i pokreti koji se trenutno formiraju.

Izbori za gradonačelnika Beograda trebalo bi da se održe u 2018. godini.

 

Beta

Podelite:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here