ЧУВАЈТЕ СЕ ЕНЕРГЕТСKИХ ВАМПИРА: Ево како да се ослободите људи који вам УНИШТАВАЈУ живот!

Поделите:

Kако нам неки људи узимају енергију? Наши свакодневни „гутачи“ енергије прерушени су у родитеље, мужеве, шефове, у агресивну особу коју смо срели у јавном превозу. Чак и неке животиње и биљке могу да нам одузимају енергију. Наравно, некад енергију радо дајемо јер је и добијамо – реципроцитет постоји. Постоји више начина на које се неко може „прикачити“ на нас.

1. Ласкавац
Посматраће који ће комплимент највише да вас обрадује и ласкајући ће да одговори на неко неважно питање гледајући вас у очи са жељом да вас гане. Ако сте пунији, ласкавац ће вам нежно дотаћи руку и рећи: „Драга, па ти си смршала“, успркос томе што је очигледно да нисте.

2. Манипулатор
Повезује се на фреквенцију осећања кривице и то с људима који су жртве, тако да они у суштини налазе једно друго и свако добија оно што му треба, манипулатор енергију, а жртва некога ко ће да је мучи или да јој укаже милост. „Па где си ти, што се не јављаш?“ типична је реченица манипулатора јер сте одмах окривљени и морате да се браните.

СТИДЕО СЕ МАЈKЕ И МРЗЕО ЈЕ И БЕЖАО ОД ЊЕ ЈЕР НИЈЕ ИМАЛА ОKО: Након њене смрти добио је писмо због којег данас ПЛАЧУ СВИ!
3. Провокатор
Најопаснији крадљивац енергије. Он вређа, потцењује и служи се свим средствима да жртву избаци из равнотеже. Бес, увређеност, страх, свака реакција којом је жртва избачена из равнотеже је храна за провокатора.

Након дружења они су снажни, а ви слаби. И гладни
Људи који вам узимају енергију у већини случајева нису свесни шта раде. Једноставно су током живота научили да се у неким ситуацијама осећају добро и зато их увек изнова изазивају. Након њих осећају се пуни снаге и тако постају енергетски зависници. Они код жртве, након добијеног енергетског „фикса“, стварају осећај празнине, исцрпљености, слабости, жртве добијају нападе глади не би ли вратиле енергију. Kад се нађете с особом која је претерано тајновита, изговара недовршене реченице, ствара вам стално осећај гриже савести, непрестано вас својим коментарима провоцира, иритира, могуће је да вам одузима енергију.

Имате избор
Освестите ли да се с неким људима осећате непријатно, напето, ако вас остављају у лошем стању, енергетска размена с њима је на вашу штету. Имате избор да тој особи допустите да се храни вашом животном енергијом или да то прекинете. Kако? Први и најбољи начин је да је неумољиво макнете из свог живота. Ако то није могуће (зато што су то често чланови породице или шефови), вежбајте неутрално стање. То подразумева да не допустите да се повеже на вашу вибрацију – да не „падате“ на његове провокације, ласкање или осећај гриже савести. Ваш енергетски вампир доћи ће по своју порцију, али будући да неће моћи да се прикачи на фреквенцију ваше енергије, отићи ће празних руку.

 

Београд.ин

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here