Дарко Младић: Мој Ратко је много лоше, може да умре

Поделите:

Снимци показују да је имао више можданих удара, а не један, у протеклом периоду
Дарко Младић, син хашког оптуженика и генерала Војске РС Ратка Младића, каже да је здравствено стање његовог оца заиста алармантно јер је у протеклом периоду имао више можданих удара, што се јасно види на снимку до ког је породица једва успела да дође.

– Ради се о томе да смо коначно, после десет месеци борбе, успели да добијемо из Хага његове снимке главе. Ти снимци показују да је имао више можданих удара, а не један, у протеклом периоду. Ми смо на то све време упозоравали јер смо видели да се нешто дешава с њим, али су они то негирали. Покушавали су да сакрију снимке – каже син генерала Младића.

Он објашњава да је породица великом борбом успела да добије те снимке, након чега је наш радиолог утврдио да је Ратко Младић имао више можданих удара.

– Наши радиолози су утврдили да снимци нису коректно снимљени, односно нису постојали одређени контрасти. Радиолог каже да је снимак као из авиона. У процедури снимања покушали су да замуте слику, али се упркос томе виде ти вишеструки мождани удари. Покушали су да ублаже стање. Сада имамо снимак на коме се види да је имао више можданих удара, да му је лоше здравствено стање, да су промене на мозгу озбиљне. Оне су алармантне јер може да дође до смртног исхода – речи су Дарка Младића.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here