Деца ТИТОИЗМА на БРИОНИМА!

Поделите:

Наставио традицију – Пајтић поново летује у Хрватској и дичи се тиме!

Некадашњи председник ДС-а, а сада посланик те странке Бојан Пајтић похвалио се на друштвеној мрежи Твитер да је отишао да летује на Брионе и поред тога што је овога лета већ боравио у једном луксузном хотелу у Будви у коме је тешко и замислити породични одмор без четири-пет хиљада евра.

На питање “Ало!” зашто је и ове године отишао на Брионе Бојан Пајтић, нам је одговорио да до сада никада није летовао у хотелу на Брионима и да је због тога добио судски спор притив једне медијске куће.

– Тужио сам их због те клевете и позвао људе на Твитеру да гласају да ли да од тог новца заиста, по први пут, одем у хотел на Брионе. Будући да је и судски утврђено да сам у праву, испуњавам жељу пратилаца са Твитера – каже Пајтић, додајући да га је овај медиј послао на море да лечи душевну бол коју су ми проузроковали.

Посебно је занимљиво то што је Пајтић познат по томе да је, како су медији писали, претходних година на Брионима боравио и брчакао се тамо и у време када су Хрвати прослављали годишњицу злочиначке Олује.

То што преко Твитера паметује у колико колона би опозиција требало да изађе на београдске изборе, и о томе да ли треба да буде унутрашњег дијалога о Kосову или не, истовремено док ужива на плажи у Хрватској, према речима наших саговорника, шаље јасну поруку да се Пајтића заправо много не тичу интереси Србије и њених грађана.

Милош Вучевић, потпредседник СНС поручује и да Пајтић не мора да жури назад у Србију.

– Очигледно да му се нешто закопликовало, па је промашио да буде тамо за време обележавања Олује. Можда је најбоље да он остане на тој дестинацији једно дуже време – каже Вучевић. Његов колега Миленко Јованов каже да то што се хвали летовањем на Брионима пуно говори о Пајтићу.

– Људи се обично хвале када нешто постигну у животу, ураде нешто велико и важно, али ето, има и оних којима је највећи успех у животу и разлог за хвалу то што оду на Брионе. Једино мислим да ће и ови на Брионима тек осетити последице доласка Пајтића. Реално, ко је луд да се купа у води по којој плива Пајтић?! – пита се Јованов.

Политички аналитичар Бранко Радун истиче да су Пајтића одласци на Брионе у време обележавања годишњице Олује коштали позиције шефа ДС-а.

– Знамо и да је за време прославе Олује у Хрватској Пајтић био на Брионима што је изазвало огромно огорчење јавности. То је био један његов велики политички минус, можда га је то чак и коштало места председника у странци. Такође, то што он и један део наше елите мисли и истиче да је хрватско приморје најлепше је у најмању руку непримерено када имамо експанзију усташтва и нове усташке реторике у Хрватској. Занимљиво је и то да су Бриони, такође, и култ Тита, и сва деца комунизма која имају ту фасцинацију Титом, имају за циљ да оду на Брионе. То је зато што су тамо некада могла да летује само намонклатура најближих Титових сарадника, које је он лично позивао – коментарише Радун.

Брчкање у Будви!

Бојану Пајтићу је, иначе, ово друго летовање по реду ове године. Он је средином јула, како смо сазнали, већ боравио у Будви где је био смештен у једном луксузном хотелу. Наш папарацо усликао га је на плажи “Ричардова глава” где је , имајући у виду ценовник плажног мобилијара, за десет дана само на сунцобране и лежаљке потрошио најмање 500 евра.

 

 

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here