Динко Грухоњић у новом антисрпском лудилу!

Поделите:

Наставља се лудило и хистерија Динка Грухоњића. Некада медијски маг који је харао медијском сценом у Србији, а пре свега њеној северној покрајини, сатанизовао и прогонио неистомишљенике, данас бачен на маргине, без икаквог утицаја на медијску сцену, своју немоћ и фрустрације лечи тако што с времена на време зацвили на неком медију у региону или на неком алтернативном порталу у Србији.
Пре пар месеци у интервјуу за Сарајевски „Аваз“, Динко рођен као Сабахудин Грухоњић је назвао Србију радним логором, упоредивши је са Аушвицом, где притом није пропустио да је оптужи за геноцид почињен у ратовима деведесетих. Можете мислити о каквом психопати се ради када државу над чијим народом је спровођен геноцид широм логора НДХ, назива једним великим радним логором. Недуго затим заједно са својим батинашима физички је напао Михаила Јањића из Српског народног покрета 1389 и новинара Тому Ловрековића. Након свега тога, на ред је дошла и Српска православна црква.

Пре неки дан је за портал „Аутономија“ Српску православну цркву на најбруталнији начин оптужио да већ 30 година „распирује мржњу“, „промовише некрофилију“, „подржава ратове и ратне злочинце“ и „да се бори против мањинских и маргинализованих група“. Овај доказани Србофоб заборавља колико је српских светиња порушено од Хрватске, преко Босне и Херцеговине, до Косова и Метохије. Заборавља да је српски народ страдао од католичког клера, да је на стотине хиљада Срба преклано баш зато што је припадало Српској православној цркви. Заборавља он и чињеницу са чијим главама су муџахедини из разних муслиманских земаља играли фудбал и против ког народа су водили верски рат. Религију је назвао опијумом за народне масе а притом је нагласио како Српска православна црква не плаћа порез. Занимљиво је како сви ти Србофоби говоре да је религија опијум у тренутку када нападају СПЦ. Зашто Динко Сабахудин Грухоњић исто не каже за неке друге религије? Зашто не каже да и остале верске заједнице не плаћају порез? Наравно није пропустио ни да се надовеже на хистеричне нападе на патријарха поводом његове изјаве како Српкиње треба да рађају. Запитао се да ли на тај начин патријарх позива на етничко чишћење и тако показао колико је морбидна особа када је успео да повеже патријархов позив женама да буду мајке, са етничким чишћењем.

За Динка Сабахудина Грухоњића рађање новог живота, као најсветлији и најлепши тренутак у животу једне жене, је исто што и етничко чишћење. Рађати српску децу за њега је злочин. А није злочин и етничко чишћење то што је из Хрватске протерано 250 000 Срба? Из Сарајева и са Косова исто толико? Наравно, не чуди све то с обзиром да дате речи долазе од некога за кога је држава у којој живи Мордор, како је једном приликом назвао Србију а српску децу која је на игралишту бацала петарде означио као „балаве слине које би нема сумње, једног дана, у руке узеле праве пушке, бомбе, базуке, минобацаче да заврше покољ који су им очеви започели“. Добро је што се оваква особа данас ништа не пита, некада је био све, данас је нико и ништа. Обичан фрустриран лик из краја који чезне за нечим што никада неће имати. Војвођански вагабундо, скитница и пробисвет, битанга која тумара без јасног циља молећи челнике прозападнх фондација да му уделе који динар како би његово Независно удружење новинара Војводине наставило да живи.

 

ФБ страница Шта је демокрацки

Поделите:

2 Коментари

  1. Радикали би рекли да се унутрашњи дијалог о лику и делу Динка Грухоњића води између две опције „20 година робије“ или „доживотна робија“.
    Мада би у данима француске буржоаске револуције били радикалнији уз примену алата за ситно сецкање непријатеља.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here