Ђилас утерао Јанковићу страх у кости!

Поделите:

Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Саша Јанковић у страху да ће га бивши градоначелник и лидер ДС-а Драган Ђилас отписати јер је обелодањено какво стварно мишљење има о њему, открива “Ало!”.

Kако сазнаје наш лист, након што је академик Душан Теодоровић, један од оснивача ПСГ-а изјавио да је Саша Јанковић тврдио да је Драган Ђилас тројански коњ председника Србије и лидера СНС-а Александра Вучића и да има многе сведоке за то, некадашњи заштитник грађана озбиљно се уплашио да би Ђилас могао да га откачи. Према речима нашег извора блиског Јанковићу, он се по цео дан правда некадашњем градоначелнику Београда и говори му “да то није тачно”.

– Јанковић Ђиласу панично понавља да не треба да обраћа пажњу на то шта прича Теодоровић, прича му да Душан измишља јер је бесан што није добио функцију у ПСГ-у коју је тражио и што није добио новац коме се надао. Истовремено Јанковић страхује да би Теодоровић стварно могао да нађе сведоке које је рекао да има – прича наш извор.

Он додаје, да је с друге стране, цела ова осетљива ситуација за Јанковића, малтене добродошла Ђиласу.

– Ђилас ће то да искористи да уцењује и да тражи да Јанковић обавља најпрљавије послове током кампање. Наводно Јанковић ће тако бити задужен за преговаре са Драганом Шутановацем, као и да ће морати да се извини лидеру ДС-а због незахвалности коју је показао према демократама након предесдничких избора – каже наш извор.

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић истиче да коалиција Драгана Ђиласа и Саше Јанковића од почетка личи на једну шпанску серију, и да нас разни заплети и расплети тек чекају када се ради о њима.

– Kада се људи који су до јуче били завађени и међу којима не постоји никаква искреност обједињују онда је и логично да се све своди на једну врсту шпанске серије са много трачарења, подметачина, и онда после тога покушаја додворавања. Мислим да ћемо ту серију врло дуго гледати јер је јасно да се створила једна потпуно неприродна коалиција – сматра Анђелковић.

Академик Душан Теодоровић је, подсећања ради, одоговрио на наводе Србијанке Турајлић, професорке Београдског универзитета у пензији која је за један недељник истакла да је подметање називати Ђиласа Вучићевим тројанским коњем.

– Да завршимо једном ту причу. С. Турајлић, данашњи НИН: Подметање је називати Ђиласа Вучићевим тројанским коњем. Д. Теодоровић, данашњи Твитер: Потпуно се слажем. Ђиласа је тројанским коњем називао управо господин Саша Јанковић, већи број пута, пред већим бројем људи – написао је он на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер.

Јанковић жели Шабића

“Ало!” је недавно писао да Саша Јанковић као градоначелника Београда заправо жели Родољуба Шабића. Према нашим сазнањима из опозиционих кругова, Саша Јанковић је својим блиским сарадницима причао све најгоре о некадашњем градоначелнику, кога сада подржава.

– Јанковић је свашта причао о Ђиласу, оговарао га је када год је имао прилику за то. Kада смо га питали зашто бисмо подржали човека за кога он тврди да Вучићев тројански коњ, Јанковић нам је објашњавао да он про форме подржава Ђиласа, а да заправо хоће Родољуба Шабића да прогура за градончелника – објаснио је наш извор и додао да су се Јанковићеве приче мењале на дневном нивоу.

АЛО

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here