ЂИЛАСОВ ЧОВЕК НАПАО ДС Пајтић: Шуле је лопов, има 300.000 евра на рачуну

Поделите:

Бојан Пајтић поново је напао Драгана Шутановца, свог наследника на челу ДС-а, који га је оптужио да је са Драганом Ђиласом опустошио касу сопствене партије.

Пајтић је рекао да Шутановац није позван да оптужује било кога, јер има 300.000 евра на рачуну, колекцију скупоцених сатова и пашњак у најскупљој грађевинској зони у Србији…

– На саму годишњицу ДС-а у медијима је освануо клеветнички интервју Драгана Шутановца, председника странке, у којем он за „политичку и финансијску девастацију“ организације оптужује пре свега претходне председнике, Ђиласа и моју маленкост. Ударац у плексус – написао је Пајтић у ауторском тексту за недељник „Време“.

Пајтић је истакао да је за аутентичност политичке честитости важно да се на њу позивају они којима се верује да им је до ње стало…
– А не они који после двадесетак година бављења политиком у овако сиромашној земљи могу да се похвале са 300.000 евра на рачуну, колекцијом скупоцених сатова и пашњаком у најскупљој грађевинској зони у Србији – пише Пајтић.

Dragan Šutanovac
Некадашњи лидер ДС-а навео је да Шутановац, за разлику од СНС-а, који тврди да су демократе опустошиле Србију, покушава да докаже да су демократе покрале и сопствену партију.

– Председник ДС-а је довољно политички искусан и сигурно зна да такве клевете, поготово у изборној кампањи, не могу донети добро нашој странци. Напротив, могу само део традиционалних бирача да отерају у апстиненцију или у подршку некој другој листи. Зна и то да такво блаћење одузима гласове двема потенцијално највећим опозиционим листама на београдским изборима – Ђиласовој и Шапићевој – поручио је Пајтић, уз најаву да ће против Шутановца и његових сарадника поднети тужбу за клевету.

alo.rs

Поделите:

3 Коментари

  1. Andriy: Февраль 17, 2018 в 18:58 @А в 14-м, когда их били менее высокотехнологично, но не менее эффективно, никто ни о ком не плакал — «Пропал Максим — да и хрен с ним!». Дык, орки ж всё всегда скрывают, а особенно, следы своих преступлений. А тута малёха не получилось та.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here