ЂИЛАСОВЦИ ОД СТРАХА ПРИВИЂАЈУ ФАНТОМСКЕ ЛИСТЕ: Уплашили се и Белог Прелетачевића!

Поделите:

Колико се „моћно“ осећа коалиција окупљена око Драгана Ђиласа пред београдске изборе најбоље говори чињеница да су се синоћ успаничили и покушали да спрече кандидатуру Луке Максимовића, познатијег као Љубиша Прелетачевић Бели, а кад им то није успело, почеле су прозивке на друштвеним мрежама.

Тек што је, сат времена пре истека рока, Лука Максимовић предао изборну листу, приговор је уложио функционер ПСГ Сава Пилиповић, члан ГИК испред Ђиласове коалиције.

А када се вест о томе појавила у медијима, огласио се квазидуховити Јанко Баљак, некад угледни редитељ и професор на ФДУ, а сада потрчко Саше Јанковића, који је на сав глас закукао како му се привиђају некакве „фантомске листе“.

У страху су велике очи, па су се Ђиласовци успаничили да им Бели не отме још неки од њиховог бедног броја гласова. Толико о „тесној трци“.

Да је у Градској изборној комисији заиста било проблема и да су представници Ђиласове коалиције заиста покушали да му оспоре кандидатуру потврдио је на друштвеним мрежама и сам Лука Максимовић.

republika.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here